top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

01-11-2017 Champions League Tottenham – Real Madrid, odds forslag og statistik

Champions League gruppe H, Tottenham – Real Madrid, odds forslag og statistik

Champions League gruppespil: Tottenham med danske Christian Eriksen og Real Madrid med Cristiano Ronaldo skal onsdag aften den 1. november 2017 møde hinanden IGEN i gruppe H i Champions League 2017/18. Første møde sluttede med en remis, så begge klubber er formentlig opsatte efter de 3 point i aften. Læs fakta og overvejelser FØR du vælger odds til dagens mest interessante CL fodboldkamp set med danske briller på.
 • Odds 2,35 - dagens bedste odds: Tottenham har et fornuftigt mandskab med flere profiler blandt andet Christian Eriksen og Harry Kane. Hvis han altså bliver kampklar...  Objektivt set befinder Tottenham sig kvalitativt lige niveauet under Real Madrid, FCB , Bayern München og i denne sæson Manchester City og PSG. Der skal mirakler til, hvis Tottenham skal få point i denne kamp og set i det lys, er det yderst fornemt at man får odds 2,35 på en sejr til Real Madrid. Gaveodds og dagens bedste spil.

Praktisk info

 • Kampstart: Onsdag den 1. november 2017 klokken 20:45
 • TV: Se Champions League kampen direkte på TV3+. Desuden gratis radio streaming fra kampen fra flere bookmakere blandt andet bookmakeren omtalt nederst på denne side. Faktisk den bedste!
 • Spilforslag: Se nederst på siden
 • Europas største bookmaker: 1000 kroner bonus til nye spillere

1. Indbyrdes møder historisk:

 • FAKTA:  Siden 5. april 2011 har Tottenham mødt Real Madrid 4. gange. Real Madrid har vundet 3 gange og 1 kamp er endt uafgjort. Desuden er det yderst interessant at bemærke, at Tottenham har scoret 0 mål i de 4 kampe, mens Real Madrid har scoret 8 mål plus et selvmål!
2. Formen i nationale ligaer:

 • FAKTA:  Real Madrid er i denne sæson i den hjemlige liga ikke enestående. De ligger i øjeblikket på en 3. plads i La Liga med 20 point – hele 8 point efter FC Barcelona på førstepladsen. RM har dog vist nogenlunde styrke på fremmed græs med 4 sejre og 1 nederlag. Målscoren i La Liga er på 19-9 i 10 kampe, i gennemsnit 2,8 mål pr. kamp.
 • FAKTA:  Tottenham ligger nummer 3 i Premier League med 20 point – 8 point efter Manchester City på førstepladsen. 5 hjemmekampe i Premier League har resulteret i 2 sejre, 2 uafgjort og 1 nederlag.

3. Formen siden seneste møde i Champions League

 • FAKTA:  Real Madrid formåede at score 2 mål i klubbernes første møde i Champions League den 17. oktober 2017 på Santiago Bernabeu. Desværre for Real Madrid var det første mål et selvmål af Varane – en udåd som Cristiano Ronaldo rettede op på via et veludført straffespart i det 43. minut. Kampen sluttede 1:1 – et resultat som Tottenham måtte være mest tilfredse med målt på evner og chancer.

4. Stillingen i Champions League gruppe H.

 • FAKTA:  Real Madrid er forsvarende dobbelte Champions League mestre og kongeklubben har desuden vundet Champions League trofæet 3 af de seneste 4 udgaver – det er verdensklasse. Verdensklasse. Når man kigger på stillingen i gruppe H efter 3 spillerunder, så er det ikke kønt. Klubben har ikke max point som flere af de andre topklubber har fx, PSG, Bayern München og Manchester United. Disse 3 spillede alle deres fjerde CL kampe igår tirsdag og alle har i dag 12 point og er allerede kvalificeret til at gå videre fra gruppespillet. Real Madrid kan og bør som minimum vinde kampen i dag – stort eller lille.

Spilforslag til Champions League 2017/18 kampen Tottenham – Real Madrid, 4. runde i gruppe H

 • Hverken Real Madrid eller Tottenham har hidtil vist imponerende styrke i denne sæson. Især skæmmer det gevaldigt i fodbold kritiske øjne, at Real Madrid for blot nogle dage siden kunne tabe 2:1 til oprykkerklubben Girona i den nationale La Liga. Dette skete ovenikøbet efter at Real Madrid planmæssigt havde bragt sig foran 0:1. Av, av.
 • Objektivt set: Real Madrid er stadigvæk en af topfavoritterne til at vinde Champions League. Real Madrid har med Toni Kroos, Luka Modric og Casemiro nok en af turneringens absolut stærkeste midtbaner. Angrebet mener jeg,  er, når det hele spiller, verdens bedste angreb og det er personificeret af angrebs esserne Karim Benzema, Gareth Bale og dette årtis bedste spiller Cristiano Ronaldo. Derfor – jeg forventer et Real Madrid,  der kommer med motivationslyst, angrebskraft samt er mega ærgerrige for at vise hele verdens publikummet, at de VIL vinde Champions League. Det kommer så, set med danske øjne, til at gå ud over engelske Tottenham.
 • Odds 2,35 - dagens bedste odds: Tottenham har et fornuftigt mandskab med flere profiler blandt andet Christian Eriksen og Harry Kane. Hvis han altså bliver kampklar...  Objektivt set befinder Tottenham sig kvalitativt lige niveauet under Real Madrid, FCB , Bayern München og i denne sæson Manchester City og PSG. Der skal mirakler til, hvis Tottenham skal få point i denne kamp og set i det lys, er det yderst fornemt at man får odds 2,35 på en sejr til Real Madrid. Gaveodds og dagens bedste spil.
 • Til dig ser spiller på odds: Andre sandsynlige scenarier alle bør overveje at finde odds på er ”mange mål”, ”Ronaldo scorer når som helst”,  eller ”Ronaldo scorer først”. Alle odds finder du hos Europas største udbyder af odds bet365 --> fodbold --> Champions League --> Tottenham – Real Madrid (116 forskellige odds)

PS

- Gør fodboldkampen ekstra spændende

Spil på Danmarks landshold i fodbold hos Europas STØRSTE spil virksomhed

Find fodboldkampen her

 • www bet365 dk
 • Vælg ”dansk” øverst på siden.
 • Dernæst: Fodbold --> Champions League --> Tottenham – Real Madrid (116 forskellige odds)

Alle alternativer at spille på plus bonus til nye kunder

---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
01-11-2017 Champions League Tottenham – Real Madrid, odds forslag og statistik
Champions League gruppespil: Tottenham med danske Christian Eriksen og Real Madrid med Cristiano Ronaldo skal onsdag aften den 1. november 2017 møde hinanden IGEN i gruppe H i Champions League 2017/18. Første møde sluttede med en remis, så begge klubber er formentlig opsatte efter de 3 point i aften. Læs fakta og overvejelser FØR du vælger odds til dagens mest interessante CL fodboldkamp set med danske briller på.
02-11-2017 Europa League 2017/18 med FCK og 24 kampe i alt med flere 100% tendenser & odds
Europa League 4. runde. I aften torsdag den 2. november 2017 skal FCK i ilden igen i Europa League. FCK er favoritter til at vinde i dag, men er det nok til at man skal vælge odds, der peger i løvernes retning? Tendenserne i de hidtidige Europa League kampe peger i en helt anden retning. Alligevel må jeg fremhæve, at FCK i dag er i top 5 over favoritter til at vinde blandt samtlige af de øvrige Europa League kampe i denne runde.
Udover FCK er der ialt 24 Europa League kampe i dag. Der er med andre ord masser af odds og masser af muligheder for alle der elsker spil på sport i dag. Nedenfor er gengivet flere tendenser fra de foregående kampe i Europa League gruppespillet.Odds på odds på odds...
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
26-08-2017 Boksning: Mayweather – McGregor . Han vinder kampen. Gaveodds
Boksning i Las Vegas i nat klokken 5:00 søndag dansk tid den 27. august 2017. Boksekampen er mellem verdens bedste bokser gennem tiderne Floyd Mayweather og Conan McGregor, som er den største stjerne i sportsgrenen UFC. Der er derfor et voldsomt flot odds på et udfald, som alle eksperter inklusiv undertegnede opfordrer ALLE til at overveje. Husk dette: Mcgregor er IKKE bokser men han skal bokse mod verdens gennem tiderne bedste i netop denne disciplin boksning!
31-08-2017 Fodbold landskamp VM 2018 kvalifikation. Sandsynlige og høje odds: Danmark – Polen, kampstart 1. september 2017 klokken 20:45
Danmark har 10 point i VM kvalifikations gruppe E, mens fredagens modstander Polen topper gruppen med 16 point. Danmark har hjemmebane fordel og skal derfor helst vinde fodbold kampen, hvis vi skal gøre os håb om at komme med til VM slutrunden i fodbold i 2018. Se et eldorado af forskellige 100% tendenser, som du kan oddse på til landskampen eller se hvilke odds, som du bør overveje at spille på, fordi de er ganske sandsynlige. God fodbold kamp.
31-10-2017 Champions League runde 4, dag 1 – Sandsynlige odds du bare SKAL spille! 138%
Champions League 4. runde tirsdag aften den 31. oktober 2017 klokken 20:45. Se hvilke spilforslag, som er de mest sandsynlige og overvej at gøre CL kampene lidt mere spændende.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3