top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

Seven Card Stud Poker

Seven Card Stud poker er en overset online poker spil form. Den adskiller fra de mere gængse former ved at have hele 5 budrunder. Formålet i et online poker spil med denne variant er at slutte med at have den bedste pokerhånd, når sidste budrunde er overstået. Hver online poker spiller får samlet 3 lukkede kort. På bordet får hver 4 åbne fælleskort.

Hvem vinder i et online poker spil
I et spil Seven Card Stud poker er det online poker spilleren med den bedste 5 korts poker hånd, der vinder. Udgår alle spillere på nær én inden Showdown, er det sidstnævnte online poker spiller, der vinder puljen.

Start
Når et spil begynder skal alle, der vil deltage betale Ante. Det er et fast beløb, som er bestemt på forhånd. Den tvungne Ante er i mange tilfælde på 10% af minimums indsatsen.

Kortgivning del 1
Der uddeles et åbent kort og 2 lukkede kort til hver spiller.

Første budrunde
Det er de åbne korts værdier, der afgør hvilken online poker spiller, der skal starte i Sevencard Stud Poker. Spilleren, der har et åbent kort med den laveste værdi, starter. Han skal indbetale minimum ½ minimums indsatsen. Eller han kan vælge at udgå. De andre spillere kan vælge at supplere op til minimums indsatsen ved at benytte meldingen Complete. Call, Raise og Fold meldinger kan desuden benyttes.

Kortgivning del 2 - The 4th Street.
Alle online poker spillere får et åbent kort.

Anden budrunde
Online poker spilleren med den højeste åbne poker hånd begynder med at melde. Følgende meldinger er til online poker spillernes rådighed. Call, Bet, Fold, Check og Raise.

Kortgivning del 3 - The 5th Street
Der uddeles et åbent kort til alle online poker spillere. Alle spillere har efter kort uddelingen 3 åbne kort og 2 lukkede.

Tredje budrunde
Igen er det online poker spilleren med den bedste åbne poker hånd, der starter med at melde. Mulige poker meldinger i denne budrunde er Raise, Bet, Check, Call og Fold.

Kortgivning del 4 - The 6th Street
Der bliver lagt et åbent kort foran hver online poker spiller. Hver online poker spiller har på dette tidspunkt 2 lukkede og 4 åbne kort.

Fjerde budrunde
Den højeste online poker hånd begynder med at melde. Alle poker meldinger er mulige i denne budrunde.

Kortgivning del 5 - The River
Der uddeles et lukket kort til hver online poker spiller. Alle online poker spillere har fået 3 lukkede kort og 4 åbne kort.

Femte budrunde
Online poker spilleren med den bedste åbne pokerhånd begynder med at melde. Budrunden tillader alle pokermeldinger.

Showdown - Der findes en online poker vinder
Alle aktive online poker spillere viser efter tur deres 3 lukkede kort for de andre. Den spiller, der har den bedste online poker hånd, vinder hele puljen. Er der uafgjort deles online poker puljen mellem vinderne.
Online poker spillet er slut og et nyt kan begynde.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

Nyheder og spil fiduser
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
03-06-2017 Årets fodboldkamp, Champions League finalen 2017 Juventus – Real Madrid, se odds og statistik og se hvem der vinder finalen FØR kampstart
Champions League finalen 2017. Verdens største fodboldkamp i verdens største fodboldturnering for klubhold. Det er i aften 3. juni 2017 et møde i europæisk fodbold mellem italienske Juventus og spanske Real Madrid. Juventus er Italiens ude sammenligning mest imponerende klubhold i år med såvel coppa Italia trofæ og et italiensk mesterskab i hus. Real Madrid på den anden side er forsvarende Champions League mestre og de er ovenikøbet spanske mestre i denne sæson foran FC Barcelona. I aften er der verdensklasse spillere i aktion og det er det ypperste af det ypperste der er på spil. Kampen om trofæet med de store ører, Champions League pokalen – en pokal som alle professionelle fodbold spillere vil drømme om at vinde. I klub fodbold regi er der intet der er større end at vinde Champions League og derfor er motivations niveauet hos begge klubhold på det absolut højeste. På denne side er samlet al den fakta, som jeg har kunnet fremskaffe, som jeg mener du bør læse INDEN du spiller på odds. Der er flere odds, som du, hvis du er seriøs med dine odds investeringer bør overveje. Snyd ikke dig selv for denne fodboldkamp,  hvis du har adgang til live billeder på tv. Alle kan lytte med helt gratis via bookmakerne og det bør alle ´som minimum gøre.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3