top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

Seven Card Stud Poker

Seven Card Stud poker er en overset online poker spil form. Den adskiller fra de mere gængse former ved at have hele 5 budrunder. Formålet i et online poker spil med denne variant er at slutte med at have den bedste pokerhånd, når sidste budrunde er overstået. Hver online poker spiller får samlet 3 lukkede kort. På bordet får hver 4 åbne fælleskort.

Hvem vinder i et online poker spil
I et spil Seven Card Stud poker er det online poker spilleren med den bedste 5 korts poker hånd, der vinder. Udgår alle spillere på nær én inden Showdown, er det sidstnævnte online poker spiller, der vinder puljen.

Start
Når et spil begynder skal alle, der vil deltage betale Ante. Det er et fast beløb, som er bestemt på forhånd. Den tvungne Ante er i mange tilfælde på 10% af minimums indsatsen.

Kortgivning del 1
Der uddeles et åbent kort og 2 lukkede kort til hver spiller.

Første budrunde
Det er de åbne korts værdier, der afgør hvilken online poker spiller, der skal starte i Sevencard Stud Poker. Spilleren, der har et åbent kort med den laveste værdi, starter. Han skal indbetale minimum ½ minimums indsatsen. Eller han kan vælge at udgå. De andre spillere kan vælge at supplere op til minimums indsatsen ved at benytte meldingen Complete. Call, Raise og Fold meldinger kan desuden benyttes.

Kortgivning del 2 - The 4th Street.
Alle online poker spillere får et åbent kort.

Anden budrunde
Online poker spilleren med den højeste åbne poker hånd begynder med at melde. Følgende meldinger er til online poker spillernes rådighed. Call, Bet, Fold, Check og Raise.

Kortgivning del 3 - The 5th Street
Der uddeles et åbent kort til alle online poker spillere. Alle spillere har efter kort uddelingen 3 åbne kort og 2 lukkede.

Tredje budrunde
Igen er det online poker spilleren med den bedste åbne poker hånd, der starter med at melde. Mulige poker meldinger i denne budrunde er Raise, Bet, Check, Call og Fold.

Kortgivning del 4 - The 6th Street
Der bliver lagt et åbent kort foran hver online poker spiller. Hver online poker spiller har på dette tidspunkt 2 lukkede og 4 åbne kort.

Fjerde budrunde
Den højeste online poker hånd begynder med at melde. Alle poker meldinger er mulige i denne budrunde.

Kortgivning del 5 - The River
Der uddeles et lukket kort til hver online poker spiller. Alle online poker spillere har fået 3 lukkede kort og 4 åbne kort.

Femte budrunde
Online poker spilleren med den bedste åbne pokerhånd begynder med at melde. Budrunden tillader alle pokermeldinger.

Showdown - Der findes en online poker vinder
Alle aktive online poker spillere viser efter tur deres 3 lukkede kort for de andre. Den spiller, der har den bedste online poker hånd, vinder hele puljen. Er der uafgjort deles online poker puljen mellem vinderne.
Online poker spillet er slut og et nyt kan begynde.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
01-11-2017 Champions League Tottenham – Real Madrid, odds forslag og statistik
Champions League gruppespil: Tottenham med danske Christian Eriksen og Real Madrid med Cristiano Ronaldo skal onsdag aften den 1. november 2017 møde hinanden IGEN i gruppe H i Champions League 2017/18. Første møde sluttede med en remis, så begge klubber er formentlig opsatte efter de 3 point i aften. Læs fakta og overvejelser FØR du vælger odds til dagens mest interessante CL fodboldkamp set med danske briller på.
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
26-08-2017 Boksning: Mayweather – McGregor . Han vinder kampen. Gaveodds
Boksning i Las Vegas i nat klokken 5:00 søndag dansk tid den 27. august 2017. Boksekampen er mellem verdens bedste bokser gennem tiderne Floyd Mayweather og Conan McGregor, som er den største stjerne i sportsgrenen UFC. Der er derfor et voldsomt flot odds på et udfald, som alle eksperter inklusiv undertegnede opfordrer ALLE til at overveje. Husk dette: Mcgregor er IKKE bokser men han skal bokse mod verdens gennem tiderne bedste i netop denne disciplin boksning!
31-08-2017 Fodbold landskamp VM 2018 kvalifikation. Sandsynlige og høje odds: Danmark – Polen, kampstart 1. september 2017 klokken 20:45
Danmark har 10 point i VM kvalifikations gruppe E, mens fredagens modstander Polen topper gruppen med 16 point. Danmark har hjemmebane fordel og skal derfor helst vinde fodbold kampen, hvis vi skal gøre os håb om at komme med til VM slutrunden i fodbold i 2018. Se et eldorado af forskellige 100% tendenser, som du kan oddse på til landskampen eller se hvilke odds, som du bør overveje at spille på, fordi de er ganske sandsynlige. God fodbold kamp.
31-10-2017 Champions League runde 4, dag 1 – Sandsynlige odds du bare SKAL spille! 138%
Champions League 4. runde tirsdag aften den 31. oktober 2017 klokken 20:45. Se hvilke spilforslag, som er de mest sandsynlige og overvej at gøre CL kampene lidt mere spændende.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3