top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

Five Card Stud

Regler til online poker varianten Five Card Stud bliver gennemgået på denne side. Det er en online poker variant, der minder meget om Seven Card Stud. Forskellen er blot, at der kun gives 5 kort til hver enkelt online poker spiller i Five Card Stud.
Five Card Stud formål
Man vinder et spil Five Card Stud ved at have den bedste 5 korts poker hånd. En anden måde er at få samtlige andre online poker spillere til at give op.
Antal kort der uddeles i et spil
Alle spillere modtager 1 lukket kort og 4 åbne.
Spillet starter
Der skal betales Ante for at få lov til at deltage i spillet. Ante er et startbeløb, som typisk er på 10% af minimums indsatsen.
Kort uddeles første gang
Der uddeles 1 lukket kort og et åbent kort til alle spillere.
Budrunde - del 1
Online poker spilleren med den laveste poker hånd skal begynde med at melde. Han skal minimum betale ½ gange minimums indsatsen for at blive i online poker spillet. De andre online poker spillere skal melde efter tur og når alle har indbetalt det samme beløb uddeles kort.
Tredje kort uddeles
Der uddeles et åbent kort til alle aktive online poker spillere. Alle spillere har på dette tidspunkt i spillet 1 lukket og 2 åbne kort.
Budrunde - del 2
Online poker spilleren med den højeste poker hånd begynder med at melde. Bet, check, call, raise og fold meldinger kan benyttes.
Fjerde kort uddeles
Der uddeles et åbent kort til alle aktive spillere. Hver online poker spiller har 3 åbne og et lukket kort.
Budrunde - del 3
Online poker spilleren med den højeste synlige poker hånd begynder med at melde. Når alle spillere har betalt det samme uddeles kort.
Femte og sidste kort uddeles
Alle spillere der stadigvæk er med i online poker spillet får et sidste kort, som er åbent. Alle online poker spillere har nu 4 åbne kort og 1 lukket.
Sidste budrunde - del 4
Den højeste synlige online poker hånd begynder med at melde. Poker meldingerne Bet, Check, Call, Raise og Fold er mulige.
Showdown
Alle online poker spillere viser efter tur deres kort. Online poker spilleren med den bedste pokerhånd vinder. Han skal kombinere sit ene lukkede kort med de 4 åbne kort.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

Nyheder og spil fiduser
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
03-06-2017 Årets fodboldkamp, Champions League finalen 2017 Juventus – Real Madrid, se odds og statistik og se hvem der vinder finalen FØR kampstart
Champions League finalen 2017. Verdens største fodboldkamp i verdens største fodboldturnering for klubhold. Det er i aften 3. juni 2017 et møde i europæisk fodbold mellem italienske Juventus og spanske Real Madrid. Juventus er Italiens ude sammenligning mest imponerende klubhold i år med såvel coppa Italia trofæ og et italiensk mesterskab i hus. Real Madrid på den anden side er forsvarende Champions League mestre og de er ovenikøbet spanske mestre i denne sæson foran FC Barcelona. I aften er der verdensklasse spillere i aktion og det er det ypperste af det ypperste der er på spil. Kampen om trofæet med de store ører, Champions League pokalen – en pokal som alle professionelle fodbold spillere vil drømme om at vinde. I klub fodbold regi er der intet der er større end at vinde Champions League og derfor er motivations niveauet hos begge klubhold på det absolut højeste. På denne side er samlet al den fakta, som jeg har kunnet fremskaffe, som jeg mener du bør læse INDEN du spiller på odds. Der er flere odds, som du, hvis du er seriøs med dine odds investeringer bør overveje. Snyd ikke dig selv for denne fodboldkamp,  hvis du har adgang til live billeder på tv. Alle kan lytte med helt gratis via bookmakerne og det bør alle ´som minimum gøre.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3