top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

Blackjack

Blackjack er et meget let spil at lære. Bookmaker DK har gennemgået blackjack regler og blackjack begreber nedenfor.

Blackjack regler - Sådan spiller man

Der uddeles et kort til dealeren og 2 kort til alle andre spillere. Alle spillere kan vælge blackjack meldingerne Hit, stand, double Down eller Split.

Formålet med blackjack er at få 21. Får man over 21 taber man og er der ingen der opnår tallet 21, er det den der har det højeste tal under 21, der vinder.

Dealer skal altid give kort til sig selv, indtil han har mindst 17 i talværdi. Overskrider han tallet 21, får han selv meldingen Bust og alle spillere har vundet.

I blackjack vinder man det dobbelte af sin indsats.

Det er desuden muligt at anvende et blackjack chart på online casino. Ved brug af dette vinder man 98% af sin indsats.

Blackjack kortværdier
 • Talværdier på kort: 2-9
 • Billedkort og tallet 10: Værdien er 10 for alle kort
 • Es: 1 eller 11
Blackjack begreber
 • Dealer: Ham der giver kort.
 • Hit: Vælges "Hit" I et spil blackjack giver dealeren dig et kort mere.
 • Bust: Når kortenes værdi tilsammen overskrider 21, får man meldingen Bust.
 • Stand: Stå - hvilket betyder at man ikke ønsker flere kort fra dealeren.
 • Split: Har man 2 kort med den samme værdi, kan man vælge meldingen "split". Det har den konsekvens, at man kommer til at spille med 2 hænder og ens indsats bliver dermed fordoblet.
 • Double down: Indsatsen bliver fordoblet og man modtager et kort mere.
 • Blackjack: Blackjack er når ens kort har værdien 21. Eksempler er fx Es+10, 8+8+5 etc.
 • Insurance: Man bliver tilbudt forsikring = insurance, når dealeren får et Es som synligt kort. Det er en grundregler at sige NEJ til Insurance hver gang. Det kan i det lange løb ikke betale sig.
 • Surrender: Man opgiver at spille færdig. Det koster halvdelen af ens indsats.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

Nyheder og spil fiduser
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
03-06-2017 Årets fodboldkamp, Champions League finalen 2017 Juventus – Real Madrid, se odds og statistik og se hvem der vinder finalen FØR kampstart
Champions League finalen 2017. Verdens største fodboldkamp i verdens største fodboldturnering for klubhold. Det er i aften 3. juni 2017 et møde i europæisk fodbold mellem italienske Juventus og spanske Real Madrid. Juventus er Italiens ude sammenligning mest imponerende klubhold i år med såvel coppa Italia trofæ og et italiensk mesterskab i hus. Real Madrid på den anden side er forsvarende Champions League mestre og de er ovenikøbet spanske mestre i denne sæson foran FC Barcelona. I aften er der verdensklasse spillere i aktion og det er det ypperste af det ypperste der er på spil. Kampen om trofæet med de store ører, Champions League pokalen – en pokal som alle professionelle fodbold spillere vil drømme om at vinde. I klub fodbold regi er der intet der er større end at vinde Champions League og derfor er motivations niveauet hos begge klubhold på det absolut højeste. På denne side er samlet al den fakta, som jeg har kunnet fremskaffe, som jeg mener du bør læse INDEN du spiller på odds. Der er flere odds, som du, hvis du er seriøs med dine odds investeringer bør overveje. Snyd ikke dig selv for denne fodboldkamp,  hvis du har adgang til live billeder på tv. Alle kan lytte med helt gratis via bookmakerne og det bør alle ´som minimum gøre.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3