top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

Video Poker

Video poker er baseret på draw poker og rangeringen af poker hænder er de samme som i almindelig 5 korts poker. Nogle video poker varianter har et eller flere såkaldte Wild Card. Flere har også tilknyttet en progressiv jackpot, hvor der er gevinster i 100.000 kroners klassen.

Sådan spiller man
Det er meget let at spille video poker på et online casino. Først vælger man et spil. Dernæst vælges hvor mange hænder, man ønsker at spille. Tilsidst vælges beløbsstørrelsen og spillet går i gang.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3