top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

NordicBet

Norsk bookmaker med det hele. Navnet ”NordicBet” antyder, at denne virksomhed har sin oprindelse i Skandinavien, ”nordisk spil”.
NordicBet har sine spil licenser fra lotteri og spillemyndigheden på Malta, Lotteries and Gaming Authority (LGA) samt den danske spillemyndighed. Det betyder reelt, at du som EU borger fx dansker, ikke skal betale skat af dine gevinster. Alle gevinster på NordicBet er skattefri.
 
Bonus
1000 kroner i bonus til spil på sports væddemål. Indbetal 1000 kroner og NordicBet giver en bonus på 1000.
Sport, poker, casino
NordicBet tilbyder spil på sport, poker spil, mobil spil, og har kunder over hele verden. Firmaet har valgt at fokusere på såvel nordisk som europæisk sport. Udvalget af populære lokale sportgrene er stort. Eksempelvis er Nordicbets primære fokus område med spil muligheder i fodbold, men håndbold, trav og ishockey kommer på de næste pladser.
Kundeservice
NordicBet har i en række undersøgelser vist sig at være blandt spil branchens bedste og hurtigste. Bookmakeren kan kontaktes på telefon, email og live chat. Alle kontakt mulighederne kan benyttes på alle nordiske sprog, dvs. 100% dansk support.
Livebetting
Nordicbet tilbyder sine kunder at man kan spille på kampe, mens de afvikles. Fx spil på udfaldet af en landskamp mens man sidder og ser på den med vennerne. Ganske underholdende og er en feature som hovedparten af de skandinaviske bookmakere i dag tilbyder deres kunder, så fedt NordicBet også gør det.
Tillid
NordicBet nævner på deres website, at det er vigtigt for dem, at kunderne har tillid til dem. Det er altid rart som spiller, at en virksomhed selv har tænkt over dette vigtige begreb. Tillid er meget vigtigt, når man har med spil på nettet at gøre. Vi har stor tillid til NordicBet og det kan du som spiller også have.
Konklusion
Især kan NordicBet anbefales til jer, som er vant til at spille hos Danske Spil. Der er et meget stort udvalg af spil objekter, der er særligt interessante set med skandinaviske øjne. 9 stjerner synes vi er en flot karakter.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

Nyheder og spil fiduser
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
03-06-2017 Årets fodboldkamp, Champions League finalen 2017 Juventus – Real Madrid, se odds og statistik og se hvem der vinder finalen FØR kampstart
Champions League finalen 2017. Verdens største fodboldkamp i verdens største fodboldturnering for klubhold. Det er i aften 3. juni 2017 et møde i europæisk fodbold mellem italienske Juventus og spanske Real Madrid. Juventus er Italiens ude sammenligning mest imponerende klubhold i år med såvel coppa Italia trofæ og et italiensk mesterskab i hus. Real Madrid på den anden side er forsvarende Champions League mestre og de er ovenikøbet spanske mestre i denne sæson foran FC Barcelona. I aften er der verdensklasse spillere i aktion og det er det ypperste af det ypperste der er på spil. Kampen om trofæet med de store ører, Champions League pokalen – en pokal som alle professionelle fodbold spillere vil drømme om at vinde. I klub fodbold regi er der intet der er større end at vinde Champions League og derfor er motivations niveauet hos begge klubhold på det absolut højeste. På denne side er samlet al den fakta, som jeg har kunnet fremskaffe, som jeg mener du bør læse INDEN du spiller på odds. Der er flere odds, som du, hvis du er seriøs med dine odds investeringer bør overveje. Snyd ikke dig selv for denne fodboldkamp,  hvis du har adgang til live billeder på tv. Alle kan lytte med helt gratis via bookmakerne og det bør alle ´som minimum gøre.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3