top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

NordicBet

Norsk bookmaker med det hele. Navnet ”NordicBet” antyder, at denne virksomhed har sin oprindelse i Skandinavien, ”nordisk spil”.
NordicBet har sine spil licenser fra lotteri og spillemyndigheden på Malta, Lotteries and Gaming Authority (LGA) samt den danske spillemyndighed. Det betyder reelt, at du som EU borger fx dansker, ikke skal betale skat af dine gevinster. Alle gevinster på NordicBet er skattefri.
 
Bonus
1000 kroner i bonus til spil på sports væddemål. Indbetal 1000 kroner og NordicBet giver en bonus på 1000.
Sport, poker, casino
NordicBet tilbyder spil på sport, poker spil, mobil spil, og har kunder over hele verden. Firmaet har valgt at fokusere på såvel nordisk som europæisk sport. Udvalget af populære lokale sportgrene er stort. Eksempelvis er Nordicbets primære fokus område med spil muligheder i fodbold, men håndbold, trav og ishockey kommer på de næste pladser.
Kundeservice
NordicBet har i en række undersøgelser vist sig at være blandt spil branchens bedste og hurtigste. Bookmakeren kan kontaktes på telefon, email og live chat. Alle kontakt mulighederne kan benyttes på alle nordiske sprog, dvs. 100% dansk support.
Livebetting
Nordicbet tilbyder sine kunder at man kan spille på kampe, mens de afvikles. Fx spil på udfaldet af en landskamp mens man sidder og ser på den med vennerne. Ganske underholdende og er en feature som hovedparten af de skandinaviske bookmakere i dag tilbyder deres kunder, så fedt NordicBet også gør det.
Tillid
NordicBet nævner på deres website, at det er vigtigt for dem, at kunderne har tillid til dem. Det er altid rart som spiller, at en virksomhed selv har tænkt over dette vigtige begreb. Tillid er meget vigtigt, når man har med spil på nettet at gøre. Vi har stor tillid til NordicBet og det kan du som spiller også have.
Konklusion
Især kan NordicBet anbefales til jer, som er vant til at spille hos Danske Spil. Der er et meget stort udvalg af spil objekter, der er særligt interessante set med skandinaviske øjne. 9 stjerner synes vi er en flot karakter.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3