top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

05. Betsafe

Bonus info

100% bonus på op til 1000 kr, som kan benyttes på såvel odds som casino spil på Betsafe.

Bonus eksempler
  • Indskud 100 kr, bonus 100 kr
  • Indskud 500 kr, bonus 500 kr
  • Indskud 1000 kr, bonus 1000 kr
Bonusbeløbet skal omsættes 6 gange på et hvilket som helst odds spil med et minimum odds på 1,5 eller højere. Hvis du placerer spil med tre kampe (treble) eller mere på din kupon med et minimum odds på 3,00, vil du omsætte din bonus hurtigere, og vil således kun skulle omsætte den 4 gange.

Præsentation

Betsafe blev etableret i 2006 og havde fra dag 1 - Skandinavien herunder Danmark, som deres primære fokus område. Derfor er der altid odds på sportsgrene, som os danskere har særlig interesse for.

Betsafe har desuden haft dansk spil licens siden 1. januar 2012. Fodbold, fodbold og fodbold...

Betsafe er i dag hovedsponsor for Superligaen i fodbold, så er man interesseret i fodbold, så er det dumt ikke at have en konto hos denne bookmaker. Denne bookmaker giver ”value for money”.

Livebetting

Er du interesseret i livebetting, er Betsafe helt klart en af de bedste bookmakere på markedet. Især er der et meget varieret udbud af odds på fodbold kampe i live betting genren.

Kontakt informationer

Betsafe kan kontaktes 24 timer i døgnet, 365 dage om året.

Betsafe har en udmærket support. Bookmakeren kan træffes via telefon, email og chat. I dagtimerne foregår det hele på dansk. Supporten er dog på engelsk udenfor almindelig arbejdstid.

Email:
  • For generelle spørgsmål: support-dk@betsafe.dk
  • For spørgsmål angående indskud og udbetaling: payments-dk@betsafe.dk
Telefon:
  • +45 7014 2219 Åben alle ugens hverdage fra kl 08:00 til 24:00
Lørdag og søndag fra kl. 11:00 til 24:00.

På følgende tidspunkter er der dansk chat support:
  • Mandag til fredag fra 08:00 til 24:00
  • Lørdag og Søndag fra 11:00 til 24:00
Engelsk chat er åben døgnet rundt.

Vurdering

Sammenlignet med flere af de andre danske bookmakere, har Betsafe et af de største udvalg af odds på spil, som har interesse for danske spillere. Betsafe er en seriøs og kompetent bookmaker, som via sit hovedsponsorat af den danske superliga har tilkendegivet, at de vil det danske spilmarked seriøst.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

Nyheder og spil fiduser
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
03-06-2017 Årets fodboldkamp, Champions League finalen 2017 Juventus – Real Madrid, se odds og statistik og se hvem der vinder finalen FØR kampstart
Champions League finalen 2017. Verdens største fodboldkamp i verdens største fodboldturnering for klubhold. Det er i aften 3. juni 2017 et møde i europæisk fodbold mellem italienske Juventus og spanske Real Madrid. Juventus er Italiens ude sammenligning mest imponerende klubhold i år med såvel coppa Italia trofæ og et italiensk mesterskab i hus. Real Madrid på den anden side er forsvarende Champions League mestre og de er ovenikøbet spanske mestre i denne sæson foran FC Barcelona. I aften er der verdensklasse spillere i aktion og det er det ypperste af det ypperste der er på spil. Kampen om trofæet med de store ører, Champions League pokalen – en pokal som alle professionelle fodbold spillere vil drømme om at vinde. I klub fodbold regi er der intet der er større end at vinde Champions League og derfor er motivations niveauet hos begge klubhold på det absolut højeste. På denne side er samlet al den fakta, som jeg har kunnet fremskaffe, som jeg mener du bør læse INDEN du spiller på odds. Der er flere odds, som du, hvis du er seriøs med dine odds investeringer bør overveje. Snyd ikke dig selv for denne fodboldkamp,  hvis du har adgang til live billeder på tv. Alle kan lytte med helt gratis via bookmakerne og det bør alle ´som minimum gøre.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3