top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

26-01-2013 Spil på hvad som helst — FED video!

Denne video har lidt af hvert at byde på i sportens verden. Mennesker er fantastiske og hvis man kunne spille på alle disse fantastiske ”stunts”, så ville oddsene på udfaldende tilsvarende have været betydeligt høje, når de gik hjem . Ikke mindst situationen (starter ca 52 sekunder inde i videoen) med den lettere overvægtige ”atlet” som laver en ”once in a lifetime” scoring. Total eye candy. :-)

---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3