top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

30-04-2013 Madrid v Dortmund Free Bet til kampen fra bet365. Pressemeddelse.

Bookmaker DK har oversat den oprindelige engelske pressemeddelse
Real Madrid tager imod Borussia Dortmund på Santiago Bernabéu i dag tirsdag den 30. april i UEFA Champions League semi-finalen. Bet365 har et gratis betting tilbud, som de har bedt os om at offentliggøre
Spil et pre-match bet på Real Madrid v Borussia Dortmund og Bet365 giver os betting spillere et gratis In-Play bet på det samme beløb.
Kvalifikationskrav til dette gratis væddemål/bet
For at kvalificere dig til et gratis væddemål, skal du blot placere dit bet på denne kamp INDEN kampstart. Når så selve kampen er i gang, placeres dit In-Play bet på et hvilket som helst In-Play marked. Taber du dit første In-Play bet, så refunderes de penge du har satset på In-Play væddemålet. Der kan maks refunderes op til €25.
Som altid vil der være en masse at vælge imellem med over 70 In-Play markeder i løbet af hele ”Real Madrid v Borussia Dortmund” — kampen. Eksempler på In-Play markeder er Next Goal, Match Goals, Total Corners, Half-Time Result, Full-Time Result plus meget mere.
Med et vanvittigt stort udbud af pre-match og In-Play markeder og et fantastisk gratis bet KUN I DAG, bør bet365 være blandt en af dine foretrukne bookmakere til fodbold odds betting.
Læs nyheden på engelsk på Bet365
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3