top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

30-04-2013 Madrid v Dortmund Free Bet til kampen fra bet365. Pressemeddelse.

Bookmaker DK har oversat den oprindelige engelske pressemeddelse
Real Madrid tager imod Borussia Dortmund på Santiago Bernabéu i dag tirsdag den 30. april i UEFA Champions League semi-finalen. Bet365 har et gratis betting tilbud, som de har bedt os om at offentliggøre
Spil et pre-match bet på Real Madrid v Borussia Dortmund og Bet365 giver os betting spillere et gratis In-Play bet på det samme beløb.
Kvalifikationskrav til dette gratis væddemål/bet
For at kvalificere dig til et gratis væddemål, skal du blot placere dit bet på denne kamp INDEN kampstart. Når så selve kampen er i gang, placeres dit In-Play bet på et hvilket som helst In-Play marked. Taber du dit første In-Play bet, så refunderes de penge du har satset på In-Play væddemålet. Der kan maks refunderes op til €25.
Som altid vil der være en masse at vælge imellem med over 70 In-Play markeder i løbet af hele ”Real Madrid v Borussia Dortmund” — kampen. Eksempler på In-Play markeder er Next Goal, Match Goals, Total Corners, Half-Time Result, Full-Time Result plus meget mere.
Med et vanvittigt stort udbud af pre-match og In-Play markeder og et fantastisk gratis bet KUN I DAG, bør bet365 være blandt en af dine foretrukne bookmakere til fodbold odds betting.
Læs nyheden på engelsk på Bet365
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3