top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

02. Tipico

Korte facts om Tipico
  • Dansk spil licens erhvervet i 2012.
  • Tipico har 750 fysiske spil butikker i Tyskland.
  • Grundlagt i 2004.
  • Gratis statistik værktøjer — en fryd for alle der elsker tal.
  • Tjek "Topvindere" boksen til højre på Tipico.
Tipico er en tysk bookmaker, som har mere end 750 fysiske spil butikker i Tyskland. Tipico har også planer om at åbne spil butikker i Danmark — i første omgang i de største danske byer.

Tipico´s website er super enkelt og meget funktionelt med statistikker og lignende, så man ikke odds´er i blinde. Prøv at placere musen på en vilkårlig kamp på deres hjemmeside og du bliver præsenteret for en masse statistik — det er virkelig tysk grundighed og godt håndværk.

Tipico har virkelig en super god hjemmeside og en meget, meget god mobil app skal de også have med — blandt de bedste på markedet. Husk dog at oprette en konto på en almindelig computer først for at få det fulde udbytte!!! Det kan du gøre her - det tager blot 5 minutter.

Bonus
  • 1000 kroner startbonus
Kontakt oplysninger

Adresse:

Portomaso Business Tower
St. Julian's STJ 4011
Malta
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3