top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

05-05-2013 Messi´s bedste mål

FC Barcelona tabte for få dage siden til mægtige FC Bayern München.
I dag viser Barcelona forhåbentlig tænder, når den lille troldmand Messi og kammeraterne på FC Barcelona´s hold får besøg af Real Betis.
Kampen kan ses gratis under ”live billeder” sektionen på Bet365. Det eneste krav for at se kampen gratis er, at man har lidt penge på sin Bet365 konto.
Betting tips info: Odds på sejr til Barcelona er på 1,22 på Bet365. Et næsten sikkert bet! Så hvis du vil se kampen i aften klokken 21:00, sammen med andre fodbold entusiaster, så er det bare med at komme i gang med forberedelserne.
  • For at komme i stemning til kampen i dag den 5. maj 2013, så se denne video med 15 lækkerier fra den lille troldmand Messi. Hop til 2:00 i videoen for at se vores favorit Messi mål!
God kamp i aften
VH
Bookmaker DK
 
Det bedste fra Lionel Messi
 
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3