top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

08. MermaidBet - Den lille havfrue er OGSÅ en bookmaker

MermaidBet har været på det danske marked siden 2012. Dog er Mermaid et relativt gammelt firma, idet bookmakeren oprindelig startede med at være et sammenrend af 265 pokerspillere, der ville starte deres eget pokerrum på nettet.
Mermaid Poker er altså vokset siden sin start tilbage i 2005 og i dag tilbyder Mermaid bookien, dvs. Mermaid Bet ALLE former for spil til deres danske kunder.
Bonus til nye kunder
50% bonus på 1500 kr til ALLE nye kunder. Omsætningskrav: 6 x (bonus+indbetaling)
Kontakt oplysninger
E-mail: support@mermaidbet.dk.
Adresse:
Gaming Media Marketing
1 Down Place
Postnummer: W69JH
By: London
Land: England
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3