top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

09-05-2013 Betting Tips - pokalfinale i dag den 9. maj

Der er pokalfinale i dag den 9. maj. Alt kan ske i en pokal finale og umiddelbart tror vi at form barometeret peger på en Esbjerg sejr eller en uafgjort i ordinær spilletid. Esbjerg har vundet de seneste 5 af 7 kampe, mens Randers har været mere slappe i i betrækket.
Randers derimod har vundet 3, tabt 3 og en uafgjort i deres seneste 7 kampe.
  • Bookmaker DK tror på en Esbjerg sejr i kraft af det flotte formbarometer. Kampen kan spilles til odds 2,70 på Tipico. Nedenstående statistik kan også hentes på Tipico.
God kamp på TV3 +.
 
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3