top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

11-05-2013 Betting Tips - Chelsea vinder!

Chelsea er nummer 3 i Premier League. Hvis man kigger på deres form i de seneste uger, er de også det bedst præsterende hold i de seneste mange kampe sammenlignet med samtlige andre hold i Premier League. Kun Arsenal kan være med, når man ser på deres nuværende form. Chelsea har vundet 5 af deres seneste 7 opgør og de sidste 2 endte uafgjort!
Da Aston Villa og Chelsea krydsede klinger sidst endte opgøret med 8:0 til Chelsea.
  • Derfor - Vores bud er en sejr til Chelsea, idet vi tror Aston- drengene er vildt bange for Chelsea og som følge af den overdrevne respekt vil være hæmmet i at præstere på eget græs. Odds er pt. 1,85 på en sejr til Chelsea hos Tipico.
Alle statistikker nedenfor kan hentes gratis på Tipico.
 
 
 
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3