top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

11-05-2013 Betting Tips - Manchester City vinder, det siger statistikken

Manchester City spiller FA Cup finale i aften på Wembley stadion mod Wigan. Ligesom i den danske pokal finale kan alt ske i en finale. Dog taler statistikken og dagsformen for en sejr til Manchester City i aften. De seneste 5 opgør mellem Wigan og Manchester City er endt med en sejr til Manchester — se billede 1. Manchester City har vundet 1:0, 3:0, 1:0, 2:0, 1:0 over Wigan, så mestendels smalle sejre, men vundet det har de.
Manchester City´s formbarometer er også helt i top. De har vundet 5 ud af de seneste 7 kampe mod blandede hold. Wigan har blot vundet 2 af deres seneste 7 opgør.
Ser man på begge holds præstation i Premier League, så er det også top mod bund, der mødes. Manchester City ligger nummer 2 med 75 point, mens Wigan har høstet sølle 35 point i indeværende sæson!
  • Derfor dette betting tips - Det bør blive en klar sejr til Manchester City i aften 11 maj 2013 — selv om alt kan ske i en finale. Odds er i skrivende stund på 1,32 på 1-tallet hos Tipico, hvor også nedenstående statistikker kan læses.
 
 
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3