top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

11-05-2013 Betting Tips - Manchester City vinder, det siger statistikken

Manchester City spiller FA Cup finale i aften på Wembley stadion mod Wigan. Ligesom i den danske pokal finale kan alt ske i en finale. Dog taler statistikken og dagsformen for en sejr til Manchester City i aften. De seneste 5 opgør mellem Wigan og Manchester City er endt med en sejr til Manchester — se billede 1. Manchester City har vundet 1:0, 3:0, 1:0, 2:0, 1:0 over Wigan, så mestendels smalle sejre, men vundet det har de.
Manchester City´s formbarometer er også helt i top. De har vundet 5 ud af de seneste 7 kampe mod blandede hold. Wigan har blot vundet 2 af deres seneste 7 opgør.
Ser man på begge holds præstation i Premier League, så er det også top mod bund, der mødes. Manchester City ligger nummer 2 med 75 point, mens Wigan har høstet sølle 35 point i indeværende sæson!
  • Derfor dette betting tips - Det bør blive en klar sejr til Manchester City i aften 11 maj 2013 — selv om alt kan ske i en finale. Odds er i skrivende stund på 1,32 på 1-tallet hos Tipico, hvor også nedenstående statistikker kan læses.
 
 
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3