top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

11-05-2013 Betting Tips - Porto får besøg af Benfica. Ender uafgjort

Når giganterne mødes ender det ofte med en uafgjort. Bookmaker DK tror mest på en uafgjort i lørdagens sene portugisiske aften kamp, når Porto får besøg af Benfica. Begge hold bejler til mesterskabstitlen og blot 2 point adskiller dem fra hinanden. Porto ser dog skræmmende ud med sejre i de seneste 6 ud af 7 kampe. Benfica er dog heller ikke ude af form, idet de blot har tabt 1 ud af de seneste 7 kampe. Det er altså to hold, der spiller klasse fodbold, som i aften skal i arenaen mod hinanden.
  • Betting tips — Vi tror på en uafgjort, idet begge hold ikke kan acceptere et nederlag så tæt på målet om at vinde årets liga mesterskab, idet de ligger henholdsvis nummer 1 og 2. Odds på en uafgjort mellem Porto og Benfica er på 3,50 på Tipico, hvor også statistikken stammer fra.
 
 
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3