top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

11-05-2013 Betting Tips - Porto får besøg af Benfica. Ender uafgjort

Når giganterne mødes ender det ofte med en uafgjort. Bookmaker DK tror mest på en uafgjort i lørdagens sene portugisiske aften kamp, når Porto får besøg af Benfica. Begge hold bejler til mesterskabstitlen og blot 2 point adskiller dem fra hinanden. Porto ser dog skræmmende ud med sejre i de seneste 6 ud af 7 kampe. Benfica er dog heller ikke ude af form, idet de blot har tabt 1 ud af de seneste 7 kampe. Det er altså to hold, der spiller klasse fodbold, som i aften skal i arenaen mod hinanden.
  • Betting tips — Vi tror på en uafgjort, idet begge hold ikke kan acceptere et nederlag så tæt på målet om at vinde årets liga mesterskab, idet de ligger henholdsvis nummer 1 og 2. Odds på en uafgjort mellem Porto og Benfica er på 3,50 på Tipico, hvor også statistikken stammer fra.
 
 
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3