top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

12-05-2013 Betting Tips - Stoke får besøg af Tottenham

Britannia Stadium ligger græs til, når Stoke i dag søndag den 12. maj 2013 får besøg af Tottenham. Tottenhams form i øjeblikket er ganske god, enten vinder de eller også får de minimum uafgjort. Det vidner holdets statistik i hvert fald om, når man ser på de seneste 6 spillede kampe i Premier League.
Stoke´s form er mindre prangende, idet de har tabt 3 kampe ud af holdets seneste 7 kampe. Vi skal dog helt tilbage til 14. april for at finde holdets mest friske nederlag. Siden da er det blevet til 2 sejre samt 1 uafgjort.
 
  • Pointe: Tottenham har spillet 4 uafgjorte ud af 7 af de seneste kampe.
Derfor selvom Tottenham på papiret virker som en bedre modstander, så vil hjemmebane fordelen være til Stoke´s fordel og statistikken viser faktisk, at de 2 seneste opgør mellem Stoke og Tottenham er endt med uafgjorte resultater på henholdsvis (1:1), og (0:0).
  • Betting Tips: Summa summarum — på baggrund af ovenstående funderinger og statistiske overvejelser er et ”X” et meget sandsynligt udfald af dette opgør. I dette øjeblik er der et odds på 3,60 for et uafgjort resultat på Tipico. Alle statistik oplysninger nedenfor kan kvit og frit hentes fra Tipico.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3