top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

12-05-2013 Betting Tips - Stoke får besøg af Tottenham

Britannia Stadium ligger græs til, når Stoke i dag søndag den 12. maj 2013 får besøg af Tottenham. Tottenhams form i øjeblikket er ganske god, enten vinder de eller også får de minimum uafgjort. Det vidner holdets statistik i hvert fald om, når man ser på de seneste 6 spillede kampe i Premier League.
Stoke´s form er mindre prangende, idet de har tabt 3 kampe ud af holdets seneste 7 kampe. Vi skal dog helt tilbage til 14. april for at finde holdets mest friske nederlag. Siden da er det blevet til 2 sejre samt 1 uafgjort.
 
  • Pointe: Tottenham har spillet 4 uafgjorte ud af 7 af de seneste kampe.
Derfor selvom Tottenham på papiret virker som en bedre modstander, så vil hjemmebane fordelen være til Stoke´s fordel og statistikken viser faktisk, at de 2 seneste opgør mellem Stoke og Tottenham er endt med uafgjorte resultater på henholdsvis (1:1), og (0:0).
  • Betting Tips: Summa summarum — på baggrund af ovenstående funderinger og statistiske overvejelser er et ”X” et meget sandsynligt udfald af dette opgør. I dette øjeblik er der et odds på 3,60 for et uafgjort resultat på Tipico. Alle statistik oplysninger nedenfor kan kvit og frit hentes fra Tipico.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3