top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

12-05-2013 Betting Tips - Manchester United — Swansea - Uafgjort

Old Trafford er i kraft af en stor målmand i mere end én forstand vel nok det mest kendte fodbold stadion blandt danske fodbold entusiaster. I dag er det Michael Laudrup´s hold fra Swansea, som skal prøve lykken på dette traditionsrige stadion.
Det er 2 hold, der møder hinanden, hvor man kan konstatere, at ingen af dem har præsteret optimalt den seneste tid. De fleste forventer alligevel, at Manchester United er for stor en mundfuld for Swansea, se blot et odds på 10 på sejr til Swansea fra Tipico. Det er jo vanvittigt!!!
Manchester United har vundet blot 2 kampe ud af holdets seneste 7 opgør, mens Swansea blot kan fremvise 1 sejr ud af 7 forsøg.
Mere interessant er dog at begge hold i de seneste 4 kampe har spillet 2 kampe uafgjort. Sidste gang de mødtes spillede de også uafgjort. Swansea vil desuden meget gerne have mindst 1 point, så de kan forblive iblandt de 10 bedste hold i Premier league, så de kan få mest mulig andel i tv pengene, som beløber sig til adskillige 100 millioner kr. Swansea skal simpelthen have point, så de vil kæmpe en vis legemsdel ud af bukserne for ikke at gå tomhændede fra Old Trafford.
  • Betting Tips: Odds på 5,50 fra Tipico på et uafgjort resultat er ganske udmærket og også sandsynligt. Al statistik nedenfor plus mere kan hentes gratis på Tipico.
 
 
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3