top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

12-05-2013 Betting Tips - FcM — Randers — 1-tal er vores bud!

FC Midtjylland er inde i en relativt god periode med 4 sejre ud af deres seneste 6 opgør. Holdet er derfor på den korte bane det næst-bedst præsterende hold i Superligaen siden 6. april, 2013.
Randers er ikke så skarpe, som de har været tidligere på sæsonen og kan kun fremlægge 2 sejre ud af 6 mulige. Randers tabte også i torsdags knebent pokal finalen til formstærke Esbjerg, så skuffelsen fra det opgør sidder sandsynligvis stadigvæk i Randers-drengene.
Der er desuden en indre logik, at alt i tabellen ofte bliver afgjort i sidste spillerunde.
Når alt dette tages i betragtning hælder Bookmaker DK mest til en smal FcM sejr, idet Aab dermed stadigvæk har mulighed for at overhale Randers og snuppe den eftertragtede tredjeplads i superligaen.
 
  • Betting tips — Vi vil udfra ovenstående betragtninger hælde mod et slut resultat med en sejr til Fc Midtjylland over Randers. Odds på et 1-tal er på 1,90 på Tipico, hvor der desuden kan hentes nedenstående statistik fra.
 
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3