top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

12-05-2013 Betting Tips - FcM — Randers — 1-tal er vores bud!

FC Midtjylland er inde i en relativt god periode med 4 sejre ud af deres seneste 6 opgør. Holdet er derfor på den korte bane det næst-bedst præsterende hold i Superligaen siden 6. april, 2013.
Randers er ikke så skarpe, som de har været tidligere på sæsonen og kan kun fremlægge 2 sejre ud af 6 mulige. Randers tabte også i torsdags knebent pokal finalen til formstærke Esbjerg, så skuffelsen fra det opgør sidder sandsynligvis stadigvæk i Randers-drengene.
Der er desuden en indre logik, at alt i tabellen ofte bliver afgjort i sidste spillerunde.
Når alt dette tages i betragtning hælder Bookmaker DK mest til en smal FcM sejr, idet Aab dermed stadigvæk har mulighed for at overhale Randers og snuppe den eftertragtede tredjeplads i superligaen.
 
  • Betting tips — Vi vil udfra ovenstående betragtninger hælde mod et slut resultat med en sejr til Fc Midtjylland over Randers. Odds på et 1-tal er på 1,90 på Tipico, hvor der desuden kan hentes nedenstående statistik fra.
 
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3