top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

12-05-2013 Betting Tips - FCK — Esbjerg - Frækt bud på et X !!!

FcK er på papiret et meget stærkere hold end vestjyderne fra vindblæste Esbjerg. Tipico giver skrabede 1,45 i odds for en FCK sejr over Esbjerg og det er latterligt lavt. FCK har nærmest kun æren at spille for, idet de allerede har sikret sig det danske mesterskab. FCK har desuden vist en tendens til at spille uafgjort på det seneste, idet 5 af 7 kampe, de har delatget i er endt med uafgjort.
Esbjerg er super formstærke her i foråret og sæsonen til næste år ser ganske lys ud for esbjergenserne. De har vundet 5 af deres seneste 7 opgør og i torsdags kronede de deres fantastiske storform med at slå Randers i pokal finalen med 1:0. Kampen sidder måske stadigvæk i benene, men det giver også tro på egne evner, når man kan brøste sig af at have vundet en titel!
 
  • Vi tror på en uafgjort, idet begge hold vil være tilfredse med det resultat, når man tager et kig i tabellen og kampen kan meget vel ende med en nulløsning. Odds på 4,30 fra Tipico er godt betalt på et sandsynligt udfald. Alle former for statistik kan hentes på Tipico.
 
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3