top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

12-05-2013 Betting Tips - Aab — Brøndby — Ligner en pointdeling eller Brøndby sejr

AaB har siden 8. april formået at hive 2 sejre og en uafgjort hjem til nordjyderne. Det er ”næsten” acceptabelt, idet de dermed stadigvæk har muligheden for at få den eftertragtede 3. plads i superligaen. I øjeblikket ligger de ”blot” 3 point efter Randers og kan, hvis dagens resultater flasker sig i deres retning formentlig selv afgøre denne top strid mod Randers i sidste spillerunde.
Brøndby har haft krise på adskillige fronter i denne sæson både på og udenfor banen. Det er meget muligt, at spillerne ikke kan undgå at være præget af al den tumult, der i bund og grund ikke har noget med fodbold at gøre, men i stedet er finansielle spekulationer og et ”medie total kaos”, der efter omstændighederne allerede burde have sendt Brøndby langt under spærregrænsen. Faktum er, at Brøndby i dette øjeblik mod alle odds, stadigvæk er over spærregrænsen og vi tror faktisk, at der bliver de. I sidste uge formåede de at spille lige op med FCK trods tumulten udenfor banen.
Vi mener, at kampen i dag på Nordjyske Arena i Aalborg ender i en 0-0 , 1-1 , eller 2-2, idet begge hold først får deres ”skæbner”, i hver sin ende af tabellen, afgjort i sidste spillerunde. Det er set mange gange før.
  • Betting Tips — ”X” er et oplagt bud til odds 3,40 fra Tipico.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3