top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

12-05-2013 Betting Tips - Aab — Brøndby — Ligner en pointdeling eller Brøndby sejr

AaB har siden 8. april formået at hive 2 sejre og en uafgjort hjem til nordjyderne. Det er ”næsten” acceptabelt, idet de dermed stadigvæk har muligheden for at få den eftertragtede 3. plads i superligaen. I øjeblikket ligger de ”blot” 3 point efter Randers og kan, hvis dagens resultater flasker sig i deres retning formentlig selv afgøre denne top strid mod Randers i sidste spillerunde.
Brøndby har haft krise på adskillige fronter i denne sæson både på og udenfor banen. Det er meget muligt, at spillerne ikke kan undgå at være præget af al den tumult, der i bund og grund ikke har noget med fodbold at gøre, men i stedet er finansielle spekulationer og et ”medie total kaos”, der efter omstændighederne allerede burde have sendt Brøndby langt under spærregrænsen. Faktum er, at Brøndby i dette øjeblik mod alle odds, stadigvæk er over spærregrænsen og vi tror faktisk, at der bliver de. I sidste uge formåede de at spille lige op med FCK trods tumulten udenfor banen.
Vi mener, at kampen i dag på Nordjyske Arena i Aalborg ender i en 0-0 , 1-1 , eller 2-2, idet begge hold først får deres ”skæbner”, i hver sin ende af tabellen, afgjort i sidste spillerunde. Det er set mange gange før.
  • Betting Tips — ”X” er et oplagt bud til odds 3,40 fra Tipico.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3