top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

13-05-2013 Betting Tips: Horsens — Silkeborg — Rundens BUNDBRAG - Silkeborg vinder

Dette er vel nok rundens mest interessante kamp, som spilles mandag den 13. maj 2013. 2 bundhold skal slås om, hvem der skal blive og hvem der skal forsvinde fra den bedste række i dansk fodbold. Kigger man på de 2 holds præstationer i de seneste 7 kampe, er det Silkeborg, der har den bedste dagsform. De har 3 nederlag og 2 sejre, mens Horsens har 5 tabte og blot en vundet kamp.
Ingen af holdene kan bruge en uafgjort til noget som helst, så der vil blive gået til stålet i dag.
  • Vi hælder mest til en Silkeborg sejr, idet de virker mest skarpe i øjeblikket, selvom alt kan ske, når man har kniven for struben, hvilket man godt kan konstatere at begge disse 2 holds mandskaber har. Odds på et 2-tal og Silkeborg sejr er på 3,60 på Tipico.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3