top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

12-05-2013 Betting Tips: QPR — Newcastle: Newcastle vælter QPR

Queens Park Rangers er på vej ud af Premier League. I dag skal de spille ”face to face” mod en af bundkandidaterne Newcastle. Dog har QPR i de seneste 5 opgør mod netop Newcastle ikke formået at hive en sejr hjem. Newcastle derimod har vundet 3 ud af de seneste 5 opgør mod QPR.
Newcastle kan med en for dem meget vigtig sejr i dag bevæge sig op i midten af Premier League og faktisk relativt langt væk fra bunden på en pt. lidet flatterende 17-plads.
  • Betting tips: QPR har vist elendige takter i denne sæson og ligger isoleret på en sidsteplads. Newcastle har heller ikke præsteret nok — men i dette opgør og med holdenes indbyrdes statistik i mente, bør det blive et 2- tal til odds 2,45 fra Bet365.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3