top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

12-05-2013 Betting Tips: Fulham — Liverpool — Bør blive en klar Liverpool sejr

Fulham har den pt. dårligste dagsform i Premier League. De har ikke formået, at få mere end 1 point i løbet af holdets seneste 6 opgør. Det er decideret ringe!!! Sidste gang holdet vandt en kamp var 1. april på eget græs mod bundproppen QPR og det var en smal men målrig sejr på 3:2.
27 april vandt Liverpool 6:0 over Newcastle, så holdet har bevist de kan score mange mål, selvom de har spillet et par 0:0 kampe også de seneste par uger.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3