top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

13-05-2013 Betting Tips: Reading - Manchester City, kampstart 14 maj

Reading og Manchester City spiller sjældent uafgjort. Det har de ikke gjort i deres 5 seneste opgør. Vi tror også, at der skal findes en vinder i dag, idet især Manchester City har brug for at revancere sig siden Fa Cup skuffelsen mod Wigan. Storhold har det med at bevise deres værd, efter de har klokket i det — det tror vi Manchester City gør i dag.
Manchester City havde INDEN opgøret mod føromtalte Wigan, blot 1 nederlag, 4 sejre og 1 uafgjort som resultater, så holdet er skam i resultatmæssig fornuftig form.
Reading ligger og skraber bunden i Premier League og har 4 tabte, 2 uafgjort og blot en sejr i deres seneste 7 kampe. Eneste plus er, at deres seneste sejr var for blot en uge siden, men igen ak — det var mod Fulham, de kunne vinde 4:2. Fulham er det hold i Premier League, som har præsteret dårligst i de sidste 4-5 uger.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3