top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

13-05-2013 Betting Tips: Reading - Manchester City, kampstart 14 maj

Reading og Manchester City spiller sjældent uafgjort. Det har de ikke gjort i deres 5 seneste opgør. Vi tror også, at der skal findes en vinder i dag, idet især Manchester City har brug for at revancere sig siden Fa Cup skuffelsen mod Wigan. Storhold har det med at bevise deres værd, efter de har klokket i det — det tror vi Manchester City gør i dag.
Manchester City havde INDEN opgøret mod føromtalte Wigan, blot 1 nederlag, 4 sejre og 1 uafgjort som resultater, så holdet er skam i resultatmæssig fornuftig form.
Reading ligger og skraber bunden i Premier League og har 4 tabte, 2 uafgjort og blot en sejr i deres seneste 7 kampe. Eneste plus er, at deres seneste sejr var for blot en uge siden, men igen ak — det var mod Fulham, de kunne vinde 4:2. Fulham er det hold i Premier League, som har præsteret dårligst i de sidste 4-5 uger.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3