top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

14-05-2013 Betting Tips: Ishockey, Danmark-Sverige, Kampstart, 20:15

Det danske ishockey landshold kan ikke spille sig længere ned i turneringen end en 11- 12 plads og livet er sikret i den bedste række. Alt kan ske i en ishockey kamp. Det er et lokal opgør mod naboerne fra øst, så selvom de danske ishockey drenge har præsteret mere end man kunne håbe på for et lille miniput land i ishockey sammenhæng, så er der et giga odds på en dansk sejr.
  1. 6. maj endte opgøret Sverige-Hviderusland 1:2 (Sverige tabte!!!)
  2. 13. maj endte opgøret Danmark-Hviderusland 3:2 (Danmark vandt!!)
  3. 14. maj hedder opgøret Danmark-Sverige
På Tipico er der odds 10 på en dansk sejr. Alt kan ske i ishockey. Punkterne 1-3 ovenfor viser, at alle slår alle. Når Hviderusland kan slå Sverige og Danmark kan slå Hviderusland, så er det ikke umuligt, at vi kan slå Sverige også. Danmark har et udmærket ishockey hold.
  • Betting Tips: Sats på en sejr til Danmark — det ville være en sensation, men så gode er Sverige altså ikke. Odds 10 på Tipico for en dansk sejr. Den danske NHL-forward Mikkel Bødker har blandt andet udtalt til EB mandag aften 13. maj, at ”Vi kan spille frit og hårdt. Alt kan ske. Vi kan lige så godt vinde”. Derfor - når han selv tror på det, så gør vi også. Det er nemlig ikke umuligt at slå svenskerne, det gjorde Hviderusland.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3