top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

14-05-2013 Betting Tips: Semi finale Troyes-Bordeaux

Dette er en kamp, hvor begge hold møder op med en relativ god form. Spørgsmålet er blot, hvor er deres hovedfokus. Troyes har også kvaler i den primære liga, hvor de ligger og slås om ikke at rykke ned, mens Bordeaux i hovedturneringen ligger sikkert i midten og ikke behøver bekymre sig meget mere om den.
Derfor — Bordeaux bør gå mest fokuserede ind til aftenens kamp og dermed have en lille fordel heri. Odds på Bordeaux sejr er faktisk efter omstændighederne ganske fornuftigt. Statistikken nedenfor stammer fra Bet365.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3