top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

14-05-2013 Betting Tips: Benfica-Chelsea, Finale I UEFA Cup, Kampstart 15. maj

Finale onsdag aften den 15. maj 2013 — vi glæder os allerede til top fodbold. Kampen kan følges live på Bet365 ganske gratis, hvis du har minimum nogle kroner på bet kontoen, dog kun i radio version, så ingen live billeder. Radio udgaven er dog også ganske underholdende.
Sven-Göran Eriksson, som i kraft af sin fortid i både engelsk og portugisisk fodbold, har op til dagens kamp udtalt, - ”Selvfølgelig er Chelsea favorit med et meget afbalanceret hold med meget dyre spillere, men jeg vil vurdere, at Benficas spillere er et hak bedre rent teknisk”.
Desuden er der tale om en finale og alt kan ske i en finale. Begge hold er dog store hold i hver deres nationale ligaer, så det bliver en klassekamp uden tvivl.
Ser man på de 2 holds resultater op til dagens finale, så er det Chelsea, der møder op med den bedste dagsform. De har 5 sejre og 2 uafgjorte kampe i deres seneste 7 spillede kampe. Benfica har et mere broget forløb med 3 sejre, 2 uafgjorte og 2 sejre.
  • Vores bud bliver en Benfica sejr, idet svenskeren mener Benfica har en bedre teknik — men alt kan ske, det er en finale og begge hold har kvaliteter til at vinde. Odds på en Benfica sejr er på 3,00 på Tipico, hvor også statistik nedenfor plus mere af samme skuffe kan hentes gratis.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3