top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

14-05-2013 Betting Tips: Eurovision Song Contest 2013

Første semi finale i aften i det internationale melodi grand prix anno 2013 også kaldt Eurovision Song Contest 2013.
I aften kan der gættes på, hvem der vinder den første kvart finale i opløbet til finalen på lørdag. Danmark er hos stort set samtlige bookmakere favorit til både at vinde i aften — men også i hoved konkurrencen på lørdag.
Det danske bidrag har mange af de kvaliteter, som en vindersang bør have. Erfaringen fra tidligere år har dog vist, at selv åbenlyse favoritter vinder langt fra altid — men musik smag er også meget subjektiv.
  • Betting Tips: Bookmaker DK har ikke nogen favorit til, hvem der vinder, vi er danskere og ser naturligvis helst danske Emmelie vinde både i aften og på lørdag. Vi vil opfordre dig til at tage et kig på youtube og danne dig din egen mening om hvilke sange, der fortjener at vinde. Plus hvis du spiller på denne begivenhed, så gør det kun for sjov. Hvis vi skulle give et tip, så lad være med at spille på denne begivenhed. Melodi Grand Prix har ikke noget at gøre med sport, men er ren og skær underholdning.
Emmelie De Forest er glad
 
Emmelie De Forest og de andre deltagere fik 50% af stemmerne af en fagjury til generalprøven igår mandag. Du kan se et interview med det danske bidrag i videoen herunder. Emmelie siger i videoen: "Det er aldrig gået så godt nogensinde før".
 
 
Nedenfor er oddsene på forskellige vindere på Tipico i henholdsvis første semifinale i aften og den på torsdag, samt oddsene for lørdagens finale, som de var i skrivende stund tirsdag den 14. maj 2013. Danmark er favorit alle dage de deltager!!!
 
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3