top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

15-05-2013 Betting Tips: Kilmarnock FC - Hibernian FC

Kilmarnock tager imod Hibernian onsdag aften på Rugby Park. Vi har her med 2 midterhold at gøre, som begge ikke har over præsteret. Hibernian er trods det ”holdet”, som ikke har tabt nogen kampe siden 6. april og kan på resultat listen fremvise 2 vundne og 2 uafgjorte.
Kilmarnock er det mindst farlige af de 2 hold, idet de har tabt deres kampe den 6, 20. og 27. april, mens de 11. maj endelig kunne notere sig en 3:2 sejr over Dundee. Ikke noget at skrive hjem om, idet Dundee ligger isoleret i bunden af den skotske Premier League.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3