top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

15-05-2013 Betting Tips: Birkerød Skjold - Fremad Amager

Onsdag aften tager Birkerød Skjold imod Fremad Amager på Birkerød stadion. Det er ikke kongebold, men alligevel virker det, som en god mulighed for et godt odds.
Birkerød er IKKE et hold, der på nogen måde viser klasse, hvilket deres placering i den nedre halvdel også viser. En ting kan man dog sige — de spiller sjældent uafgjort. Blot 3 uafgjorte ud af 22 kampe.
Fremad Amager ligger anden sidst på en 15. plads i 2. division øst med blot 10 point. De har tabt 16 kampe ud af de 22 kampe de har spillet i turneringen indtil nu. Skandaløst ringe.
Vi har altså her 2 hold, hvor begge hold ikke har vundet en kamp i ugevis. Birkerød vandt sidst en kamp 27. april og efter den er fuldt 3 nederlag. 21. april var en stor dag for Fremad Amager, idet det er datoen, hvor de sidst kunne notere sig en sejr på 3:2 over Roskilde.
2. divisons fodbold er ikke let, idet niveauet er meget svingende. Birkerød er ikke et godt hold, men Fremad Amager er VIRKELIG DÅRLIGT — så eftersom Birkerød meget sjældent spiller uafgjort, jf ovenstående, så burde denne kamp ende med 3 point til Birkerød.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3