top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

15-05-2013 Betting Tips: AGF — AaB, Kampstart torsdag 16. maj kl. 19:00

AGF reddede sit liv i superligaen med sejren over Sønderjyske i sidste uge. Der er altså ikke så meget mere at spille om, for den århusianske klub end blot æren i ligaens 2 sidste kampe.
Aab derimod møder formentlig til kamp med det vildeste angrebs humør, idet de vil vinde, så de kan få den tredjeplads i superligaen. Randers kan snuppe den — men det kan Esbjerg faktisk også!!! Derfor vil Aab være sikre på, at få en efter omstændighederne fremragende afslutning på årets turnering, så skal de hente 3 point både torsdag og også på eget græs mod Randers i sidste spillerunde.
  • Betting Tips: Motivationen til sejr bør hælde klart i Aab´s favør og sammenholder man det med de 2 holds præstationer i de forgangne uger, så er det klart Aab, der møder til kamp med den bedste dagsform. Aab har blot tabt 2 kampe i holdets seneste 7 opgør. AGF har tabt dobbelt så mange kampe i samme periode. Derfor - En AaB sejr til odds 2,25 fra Tipico. Statistikken nedenfor kan hentes på Tipico.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3