top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

15-05-2013 Betting Tips: AGF — AaB, Kampstart torsdag 16. maj kl. 19:00

AGF reddede sit liv i superligaen med sejren over Sønderjyske i sidste uge. Der er altså ikke så meget mere at spille om, for den århusianske klub end blot æren i ligaens 2 sidste kampe.
Aab derimod møder formentlig til kamp med det vildeste angrebs humør, idet de vil vinde, så de kan få den tredjeplads i superligaen. Randers kan snuppe den — men det kan Esbjerg faktisk også!!! Derfor vil Aab være sikre på, at få en efter omstændighederne fremragende afslutning på årets turnering, så skal de hente 3 point både torsdag og også på eget græs mod Randers i sidste spillerunde.
  • Betting Tips: Motivationen til sejr bør hælde klart i Aab´s favør og sammenholder man det med de 2 holds præstationer i de forgangne uger, så er det klart Aab, der møder til kamp med den bedste dagsform. Aab har blot tabt 2 kampe i holdets seneste 7 opgør. AGF har tabt dobbelt så mange kampe i samme periode. Derfor - En AaB sejr til odds 2,25 fra Tipico. Statistikken nedenfor kan hentes på Tipico.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3