top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

15-05-2013 Betting Tips: Randers - FC København, Kampstart torsdag 16. maj kl. 19:00

Randers taber altid til FC København — det siger statistikken, idet de seneste 5 opgør mellem Randers og FC København er endt med sejr til løverne.
Randers bør dog være det mest motiverede hold til at ville vinde denne kamp, idet de har noget at spille for. Det har FCK ikke længere, idet de allerede er blevet kåret til danske mestre. Men, men — i sidste runde tabte FCK overraskende til Esbjerg — de tabte sku´ i parken til et for tiden forrygende godt spillende Esbjerg hold. Vi tror ikke FCK vil risikere at tabe endnu en kamp, selvom de ikke skal bruge resultatet til noget som helst — men æren er de simpelthen nødt til at kæmpe for. FCK´s træner Ariël Jacobs var også MEGET utilfreds med sit holds præstation mod Esbjerg — så det bliver et tændt FCK hold, vi får at se. Bare vent!
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3