top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

15-05-2013 Betting Tips: Brøndby - FC Nordsjælland, Kampstart torsdag 16. maj kl. 19:00

Brøndby tager imod FC Nordsjælland og igen har vi 2 hold, hvor det ene hold har alt at spille for, mens det andet kun har æren at spille for. Brøndby kæmper en overlevelseskamp for at undgå nedrykning og de burde derfor være topmotiverede. Problemet er blot, at deres evner inde foran mål ikke er imponerende. Målet de scorede mod Aab i sidste rundes kamp var en tilfældighed, mere end det var godt spil og den kamp, kunne de meget nemt have tabt, idet Aab var tæt på sejren flere gange i anden halvleg.
Statistikken viser, at for tiden er begge holds mandskaber tilbøjelige til at spille uafgjort, idet de begge har 3 uafgjorte ud af de seneste 4 opgør. 21. april, 5. maj og 12. maj fik Brøndby uafgjort. 21. april, 27. april og 3. maj fik FC Nordsjælland uafgjort. Det er lidt pudsigt.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3