top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

16-05-2013 Betting Tips: Silkeborg-FC Midtjylland

Silkeborg er lige røget ud af superligaen efter sidste rundes katastrofale nederlag til NETOP Horsens, som de har ligget og kæmpet med i bunden af den bedste fodboldrække. Det er uden tvivl en række modløse spillere, der møder op på grønsværen og eneste motivation for Silkeborg spillerne er nu at prøve at vise deres bedste kvaliteter frem, så eventuelle opkøbere skulle blive interesseret i dem. Dog er det ikke noget, der bidrager til sammenholdet på et hold — snarere tværtimod.
FCM er modsat et hold som møder kampklare op med 5 sejre i de seneste syv spillede kampe, så de virker på alle fronter mere sikre.
  • Betting Tips: Uanset hvad — hvis man bruger de objektive briller BØR Silkeborg ikke vinde i dag, men FCM vil derimod enten vinde eller spille uafgjort. Vi tror mest på en FCM sejr til odds 1,66 fra Bet365.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3