top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

17-05-2013 Betting Tips: Mors-Thy Håndbold - Skjern

”Vi har mulighed for at spille kampe i Europa næste sæson og det vil jo få samfundet til at gå helt amok heroppe, hvis det lykkedes. Vi vil have medaljer og metal om halsen, det er vores klare mål nu” udtaler Søren Pedersen til Hbold.
Kampene i håndbold ligaen er utroligt tætte her i slutspillet. Så uanset at Skjern er favoritter ifølge bookmakerne, så gør hjemmebane fordelen til Mors-Thy, at de faktisk godt kan vinde denne kamp. De har holdet og gejsten. Mors-Thy var en centimeter fra at få forlænget spilletid i kampen mod Aalborg Håndbold og var det lykkedes, havde de måske vundet og været i DM finalen nu.
Mors-Thy Håndbold er den store overraskelse og de er bare blevet bedre og bedre.
  • Betting Tips: Odds 2,55 fra Tipico på at Mors-Thy vinder i aften er meget sandsynligt i kraft af hjemmebane fordel og et vanvittigt engageret hjemmebanepublikum...
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3