top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

17-05-2013 Betting Tips: Real Madrid - Atletico Madrid

Real Madrid er forhåndsfavoritter til fredagens største fodboldkamp. Det er der flere grunde til. Real og Atletico har siden 19. marts 2011 mødt hinanden 5 gange — alle med det samme udfald — Real Madrid har vundet. Der er altså en klar tendens til, at Real madrid har et godt tag på Atletico Madrid.
Real madrid kan desuden notere sig for 4 sejre og en uafgjort i holdets seneste 5 kampe. I samme periode har Atletico 2 vundne, 2 tabte og en uafgjort.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3