top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

17-05-2013 Betting Tips: HB Køge - Viborg FF

Viborg sprudler i 1. division i øjeblikket og er ubesejrede i deres 7 seneste kampe, som er på henholdsvis 3 uafgjorte og 4 sejre. Viborg ligger nummer 2 i 1. division og slog 8. maj 2013 selveste Vestsjælland, som i øjeblikket topper 1. divison.
Køge er mere svingende i deres præstationer, idet de vinder, taber eller spiller uafgjort cirka lige mange gange og det er meget naturligt, at de ligger placeret lige i midten af 1. division. Køge er IKKE et tophold.
Viborg kan ikke tabe til Køge — idet Køge højst kan få uafgjort mod viborgenserne — dog vil den eufori, som Viborg spillerne må opleve i øjeblikket på grund af de flotte resultater på banen være udslagsgivende for kampens forløb og resultat.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3