top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

17-05-2013 Betting Tips: Borussia M'gladbach - Bayern München Kampstart: Lørdag 15:30

Bayern München har verdens pt. mest komplette fodboldhold. De vinder stort set altid. Bayern stjernerne har spillet 33 kampe i indeværende sæson og har vundet 28, 4 uafgjorte og blot et nederlag. Deres samlede point tal er på 88, mens nummer 2 Dortmund i Bundesligaen har 66 point.
Det eneste, der taler imod en sejr til Bayern München, er at de måske ikke er motiverede grundet det vanvittige point forspring i den nationale liga eller mere sandsynligt, de har Champions League finalen den 25. maj i tankerne mod Dortmund.
NB: Borussia M'gladbach har blot 47 point i samlet score i Bundesligaen. Dagsformen siger 4 tabte og 3 vundne i de seneste 7 kampe.
Bayern München har i de seneste 7 kampe formået at vinde 6 og få en uafgjort og ja det svarer nogenlunde til den måde, de har spillet på hele denne sæson. Bayern er i én klasse, hvor ingen anden er at finde.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3