top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

17-05-2013 Betting Tips: Borussia M'gladbach - Bayern München Kampstart: Lørdag 15:30

Bayern München har verdens pt. mest komplette fodboldhold. De vinder stort set altid. Bayern stjernerne har spillet 33 kampe i indeværende sæson og har vundet 28, 4 uafgjorte og blot et nederlag. Deres samlede point tal er på 88, mens nummer 2 Dortmund i Bundesligaen har 66 point.
Det eneste, der taler imod en sejr til Bayern München, er at de måske ikke er motiverede grundet det vanvittige point forspring i den nationale liga eller mere sandsynligt, de har Champions League finalen den 25. maj i tankerne mod Dortmund.
NB: Borussia M'gladbach har blot 47 point i samlet score i Bundesligaen. Dagsformen siger 4 tabte og 3 vundne i de seneste 7 kampe.
Bayern München har i de seneste 7 kampe formået at vinde 6 og få en uafgjort og ja det svarer nogenlunde til den måde, de har spillet på hele denne sæson. Bayern er i én klasse, hvor ingen anden er at finde.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3