top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

18-05-2013 Betting Tips: Emmelie vinder med 54,7% sandsynlighed i Eurovision Song Contest 2013!!!

På Bookmaker DK går vi meget op i statistik. Vi tror på tendenser og dagsform. Vi har tidligere på ugen skrevet, at Eurovision Song Contest, som på dansk tidligere gik under navnet Melodi Grand Prix, blot var underholdning og ikke sport. Den opfattelse har vi stadigvæk og vi må tilstå, at vi aldrig selv tidligere har spillet på en vinder i denne konkurrence. Før nu!
Konkurrencen løber af stablen i aften klokken 21:00 og hele cirkusset bliver afholdt i Sverige. Sverige er i forvejen et Grand prix ´et — ”tosset” folkefærd og de har om nogen formået at skabe hype omkring dette års pop-konkurrence.
Emmelie De Forest: Hun er dette års store favorit. Alle taler om hende. Alle tror hun vinder. Samtlige bookmakere siger: ”Teardrops” bliver dette års vinder — vi er ikke i tvivl. Odds på Emmelie er på ca. 1.7 . Nærmeste konkurrenter er Norge, Rusland og Ukraine — men odds på dem er alle på det 5-dobbelte , derfor ifølge bookmakerne er der INGEN konkurrenter til Emmelie´s sang.
Det siger de sociale medier: Ifølge BT har den amerikanske forsker hos Microsoft Research, David Rothschild, spået at Emmelie de Forest har 54,7% chance for at vinde i aften. De nærmeste konkurrenter til Emmelie er Norge og Ukraine, som har henholdsvis 9,8% og 6,4% chance for at vinde. Disse estimater er ikke hokus pokus, men er konklusionen på enorme mængder af data fra de sociale medier. Rothschild har udviklet en analyse model, som baserer sine estimater ud fra data indhentet fra Twitter, Facebook samt alle andre kendte sociale medier. Konklusionen på disse enorme mængder af data er — Danmark vinder.
Betting Tips:
Dette er, hvad der taler for en dansk sejr,
  • Sidste år havde bookmakerne svenske Loreen som vinder — hun var dog ikke så enevældig en favorit som Teardrops er det i år.
  • Konkurrencen foregår i Sverige — Emmelie de Forest er halvt svensker og taler flydende svensk — med andre ord, hun er på hjemmebane. Publikum vil hylde hende og klappe og skrige, så alle tv- seerne vil blive ”overbevist” om at dette er en god sang.
  • Melodi Grand Prix er lidt som et reality program, hvor alle allerede ved, hvem der vinder, fordi vi via de sociale medier kan se, hvem alle snakker om — dvs. Mest omtale er lig mest populær.
  • 54,7% chance for at hun vinder. Dette er baseret på statistik — se ovenfor.
  • Hovedparten af alle, der spiller på vindersangen hos bookmakerne vil stemme på hende i aften. Ifølge alle bookmakerne er hun den deltager, som flest spiller på — fordi hun er favoritten. Det er en selvforstærkende effekt og odds på hende vil falde og falde indtil spillet på hende bliver stoppet eller er så lavt at ingen længere gider spille på det.
  • DR har lavet PR-arbejde for Teardrops i næsten alle lande der deltager. Det er første gang DR laver PR — arbejde for et dansk bidrag. Danmark VIL vinde i år, det er DR´s plan.
  • På Youtube er det den suverænt mest spillede sang allerede af samtlige af dette års deltagerlande
  • Spil på sangen med en bonus på 1000 kr til odds 1,55 fra Tipico, eller bonus 1000 kr fra Bet365 til odds 1.53.
Bookmaker DK tror på at Emmelie vinder — Et stensikkert bet! (Faktisk er oddsene overraskende høje stadigvæk. Burde være nede på 1,1 allerede.)
 

75% chance for at årest vinder er at finde iblandt de 4 favoritter nedenfor.

Her er det danske bidrag, plus de 3 nærmeste forfølgere. Lyt til dem og vurder selv om Emmelie´s Teardrops fortjener at vinde.
 
1. Eurovision 2013 Danmark: Emmelie De Forest - Only Teardrops
 
54,7% vinder chance
 
 
2. Eurovision 2013 Norway: Margaret Berger - I Feed You My Love
 
9,8% vinder chance
 
 
3. Eurovision 2013 Russia: Dina Garipova - What if
 
5 % vinder chance
 
 
 
4. Eurovision 2013 Ukraine: Zlata Ognevich - Gravity
 
6,4 % vinder chance
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3