top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

18-05-2013 Betting Tips: Emmelie vinder med 54,7% sandsynlighed i Eurovision Song Contest 2013!!!

På Bookmaker DK går vi meget op i statistik. Vi tror på tendenser og dagsform. Vi har tidligere på ugen skrevet, at Eurovision Song Contest, som på dansk tidligere gik under navnet Melodi Grand Prix, blot var underholdning og ikke sport. Den opfattelse har vi stadigvæk og vi må tilstå, at vi aldrig selv tidligere har spillet på en vinder i denne konkurrence. Før nu!
Konkurrencen løber af stablen i aften klokken 21:00 og hele cirkusset bliver afholdt i Sverige. Sverige er i forvejen et Grand prix ´et — ”tosset” folkefærd og de har om nogen formået at skabe hype omkring dette års pop-konkurrence.
Emmelie De Forest: Hun er dette års store favorit. Alle taler om hende. Alle tror hun vinder. Samtlige bookmakere siger: ”Teardrops” bliver dette års vinder — vi er ikke i tvivl. Odds på Emmelie er på ca. 1.7 . Nærmeste konkurrenter er Norge, Rusland og Ukraine — men odds på dem er alle på det 5-dobbelte , derfor ifølge bookmakerne er der INGEN konkurrenter til Emmelie´s sang.
Det siger de sociale medier: Ifølge BT har den amerikanske forsker hos Microsoft Research, David Rothschild, spået at Emmelie de Forest har 54,7% chance for at vinde i aften. De nærmeste konkurrenter til Emmelie er Norge og Ukraine, som har henholdsvis 9,8% og 6,4% chance for at vinde. Disse estimater er ikke hokus pokus, men er konklusionen på enorme mængder af data fra de sociale medier. Rothschild har udviklet en analyse model, som baserer sine estimater ud fra data indhentet fra Twitter, Facebook samt alle andre kendte sociale medier. Konklusionen på disse enorme mængder af data er — Danmark vinder.
Betting Tips:
Dette er, hvad der taler for en dansk sejr,
  • Sidste år havde bookmakerne svenske Loreen som vinder — hun var dog ikke så enevældig en favorit som Teardrops er det i år.
  • Konkurrencen foregår i Sverige — Emmelie de Forest er halvt svensker og taler flydende svensk — med andre ord, hun er på hjemmebane. Publikum vil hylde hende og klappe og skrige, så alle tv- seerne vil blive ”overbevist” om at dette er en god sang.
  • Melodi Grand Prix er lidt som et reality program, hvor alle allerede ved, hvem der vinder, fordi vi via de sociale medier kan se, hvem alle snakker om — dvs. Mest omtale er lig mest populær.
  • 54,7% chance for at hun vinder. Dette er baseret på statistik — se ovenfor.
  • Hovedparten af alle, der spiller på vindersangen hos bookmakerne vil stemme på hende i aften. Ifølge alle bookmakerne er hun den deltager, som flest spiller på — fordi hun er favoritten. Det er en selvforstærkende effekt og odds på hende vil falde og falde indtil spillet på hende bliver stoppet eller er så lavt at ingen længere gider spille på det.
  • DR har lavet PR-arbejde for Teardrops i næsten alle lande der deltager. Det er første gang DR laver PR — arbejde for et dansk bidrag. Danmark VIL vinde i år, det er DR´s plan.
  • På Youtube er det den suverænt mest spillede sang allerede af samtlige af dette års deltagerlande
  • Spil på sangen med en bonus på 1000 kr til odds 1,55 fra Tipico, eller bonus 1000 kr fra Bet365 til odds 1.53.
Bookmaker DK tror på at Emmelie vinder — Et stensikkert bet! (Faktisk er oddsene overraskende høje stadigvæk. Burde være nede på 1,1 allerede.)
 

75% chance for at årest vinder er at finde iblandt de 4 favoritter nedenfor.

Her er det danske bidrag, plus de 3 nærmeste forfølgere. Lyt til dem og vurder selv om Emmelie´s Teardrops fortjener at vinde.
 
1. Eurovision 2013 Danmark: Emmelie De Forest - Only Teardrops
 
54,7% vinder chance
 
 
2. Eurovision 2013 Norway: Margaret Berger - I Feed You My Love
 
9,8% vinder chance
 
 
3. Eurovision 2013 Russia: Dina Garipova - What if
 
5 % vinder chance
 
 
 
4. Eurovision 2013 Ukraine: Zlata Ognevich - Gravity
 
6,4 % vinder chance
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
01-11-2017 Champions League Tottenham – Real Madrid, odds forslag og statistik
Champions League gruppespil: Tottenham med danske Christian Eriksen og Real Madrid med Cristiano Ronaldo skal onsdag aften den 1. november 2017 møde hinanden IGEN i gruppe H i Champions League 2017/18. Første møde sluttede med en remis, så begge klubber er formentlig opsatte efter de 3 point i aften. Læs fakta og overvejelser FØR du vælger odds til dagens mest interessante CL fodboldkamp set med danske briller på.
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
26-08-2017 Boksning: Mayweather – McGregor . Han vinder kampen. Gaveodds
Boksning i Las Vegas i nat klokken 5:00 søndag dansk tid den 27. august 2017. Boksekampen er mellem verdens bedste bokser gennem tiderne Floyd Mayweather og Conan McGregor, som er den største stjerne i sportsgrenen UFC. Der er derfor et voldsomt flot odds på et udfald, som alle eksperter inklusiv undertegnede opfordrer ALLE til at overveje. Husk dette: Mcgregor er IKKE bokser men han skal bokse mod verdens gennem tiderne bedste i netop denne disciplin boksning!
31-08-2017 Fodbold landskamp VM 2018 kvalifikation. Sandsynlige og høje odds: Danmark – Polen, kampstart 1. september 2017 klokken 20:45
Danmark har 10 point i VM kvalifikations gruppe E, mens fredagens modstander Polen topper gruppen med 16 point. Danmark har hjemmebane fordel og skal derfor helst vinde fodbold kampen, hvis vi skal gøre os håb om at komme med til VM slutrunden i fodbold i 2018. Se et eldorado af forskellige 100% tendenser, som du kan oddse på til landskampen eller se hvilke odds, som du bør overveje at spille på, fordi de er ganske sandsynlige. God fodbold kamp.
31-10-2017 Champions League runde 4, dag 1 – Sandsynlige odds du bare SKAL spille! 138%
Champions League 4. runde tirsdag aften den 31. oktober 2017 klokken 20:45. Se hvilke spilforslag, som er de mest sandsynlige og overvej at gøre CL kampene lidt mere spændende.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3