top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

18-05-2013 Betting Tips: Sampdoria — Juventus

Sampdoria ligger og putter sig tæt på bunden i den italienske serie A, mens Juventus topper ligaen suverænt med 9 points forspring til nærmeste forfølger. Juventus er ydermere 18 point foran nummer 3 i rækken — Kort sagt Juventus er et tophold. Dagsformen er også i top med 5 sejre og 1 uafgjort som de mest friske resultater.
Sampdoria plejer at have et relativt godt tag på Juventus, idet de har formået ikke at tabe til Juventus siden 2009. Siden da er det blevet til 2 sejre og to uafgjorte til Sampdoria. Sampdoria er dog ikke vildt stærke i øjeblikket på resultat fronten, det er snart længe siden de har prøvet at vinde en kamp. 4 tabte og 3 uafgjorte er hvad holdet har præsteret siden 7. april.
  • Betting Tips: Eftersom Sampdoria har hjemmebane og umuligt kan vinde over Juventus med deres nuværende dagsform i mente, så ligner det enten et kryds eller 3 point til Juventus. Det er meget, meget usandsynligt at sampdoria kan vinde denne kamp. Bookmaker tror mest på et uafgjort resultat, idet Juventus viser statistikken traditionelt har det svært mod Sampdiria. Et ”X” til 3,50 fra Tipico er et godt bud.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3