top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

18-05-2013 Betting Tips: Newcastle — Arsenal : Kampstart: Søndag kl. 17:00

Arsenal er 29 point bedre i Premier League end Newcastle. Arsenal er et tophold, mens Newcastle er et midterhold eller bundhold, idet de kun har 6 point flere end Wigan som ligger på en plads som nummer 18 ud af de 20 hold i Premier league.
Newcastle og Arsenal krydsede klinger sidste gang 29 december 2012. Det er én af de kampe man ikke så let glemmer. Den endte med 7-3 til Arsenal. Vanvittig kamp!!!
Arsenal har den fomentlig bedste form pt. i Premier League med primært sejre igen og igen. Newcastle præsterer mere la la, de vinder, de taber, de spiller uafgjort.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3