top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

18-05-2013 Betting Tips: Chelsea — Everton : Kampstart: Søndag kl. 17:00

Chelsea vandt for nylig UEFA Europa League Finalen og er formentlig trætte og glade over det flotte resultat mod Benfica. I øjeblikket virker det som om Chelsea er ustoppelige — de vinder alt hvad de møder på deres vej.
De skal møde Everton, som heller ikke spiller dårligt i øjeblikket. Objektivt set er Chelsea dog et meget bedre hold end Everton. Chelsea har desuden hjemmebane fordel.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3