top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

18-05-2013 Betting Tips: Liverpool — QPR, Kampstart: Søndag kl 17:00

Liverpool har ikke gjort det godt nok i denne sæson. Liverpool er et hold med stolte traditioner og noget tophold kan man ikke sige, vi her har med at gøre. De ligger lunt i midten af ligaen og det er ikke i tråd med klubbens målsætning.
De møder søndag QPR, som er Premier Leagues dårligste hold. De ryger ned i næstbedste række og er fuldstændig uden gejst og glæde.
Liverpool har ikke tabt nogen af deres sidste 7 kampe, idet de enten har vundet eller spillet uafgjort. Modsat QPR som har 5 tabte og 2 uafgjorte, dvs ingen sejr overhovedet fornylig til QPR.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3