top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

19-05-2013 Betting Tips: Horsens — Brøndby, Kampstart 20. maj 17:00

Kampstart mandag 20. maj 2013, klokken 17:00
Brøndby viste mod FC Nordsjælland, at de kan spille kongebold, når det virkelig gælder. Det har været en fryd for hjemmepublikummet på Brøndby stadion, at kunne overvære byens hold kæmpe en overlevelseskamp. Vi var mange, der blev overraskede over, hvor giftige Brøndby er. Hvis de formår, at spille samme omgang fodbold i den altafgørende Deathmach mod Horsens mandag den 20. maj, så er det trist for Horsens, idet de ikke vil få et ben til jorden.
Horsens har på den anden siden mobiliseret alt, hvad der kan kravle og gå af supporters og lokale fodbold entusiaster på lægterne og man må forvente en infernalsk larm og intensitet også uden for banen lidt i samme stil som i Brøndby´s kamp på hjemmebane mod FC Nordsjælland. Horsens tilhængere vil gå amok i opbakning.
Statistikken: Kigger man på statistikken, er det Brøndby, der ser mest skarpe ud i øjeblikket. Set over hele sæsonen er Brøndby også statistisk bedre end Horsens, idet Brøndby scorer flere mål, og de er bedre også defensivt.
Dette taler for en Horsens sejr:
  • Horsens skal vinde, hvis de vil overleve.
  • Horsens har hjemmebane.
  • Horsens har i de seneste 5 spillede kampe mod Brøndby vundet 3 og fået en uafgjort. Horsens er traditionelt et godt hold, når de møder Brøndby.
Dette taler for en Brøndby sejr:
  • Brøndby har den bedste dagsform. Har ikke tabt nogen af sine sidste 5 kampe.
  • Brøndby´s seneste kamp viste spil, man normalt ser storhold levere.
  • Brøndby vandt det seneste opgør i november 2012 mod Horsens 2:0 på Brøndby stadion.
Betting Tips: Selvom det er en bundkamp har kampen karakter af finale kamp. Eneste forskel på en traditionel finale kamp og mandagens bundbrag er, at det ene hold i dette tilfælde kan nøjes med uafgjort. Det kan Brøndby. Når man sammenholder det med, at Brøndby spiller på udebane OG Horsens normalt spiller gode kampe mod Brøndby, så er det mest sandsynlige udfald et ”X” til odds 3,60 fra Tipico, men kampen kan meget vel ende 0:0, 1:1 eller 2:2. Dette er dog et usikkert bet, idet kampen har så stor betydning for begge hold.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3