top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

20-05-2013 Betting Tips: FC København - Sønderjyske

FCK spiller ad helvede til i øjeblikket. De spiller langt under deres normale standard og er det næst dårligste hold i Superligaen, hvis man betragter de seneste 6 runder i Superligaen. Eneste hold der er mere ringe end FCK, er det dyrt indkøbte OB hold, som ligger på en solid sidsteplads i dårlige præstationer her i foråret.
Sønderjyske er holdet FCK skal tage imod i dagens kamp i Parken. Sønderjyske er i topform og har vundet 5 af holdets seneste 7 kampe. Dog kunne Sønderjyske notere sig et nederlag den 11. maj, 2013 mod AGF.
Hvad sker der så, når FCK som er et tidligere storhold tørner sammen med Sønderjyske, som lige har fejret at de har overlevet endnu en sæson i superligaen. Med andre hold vi har 2 hold — der møder hinanden og det er kun æren begge hold har at spille for.
  • Betting Tips: Med FCK´s form i mente tror vi IKKE på FCK sejr til uhørt lave odds 1,45 — burde være 2,00 med FCK´s nuværende form og resultater i de seneste kampe. Vi tror dog heller ikke på endnu et nederlag til FCK i dagens kamp. Det ville simpelthen være for pinligt for de stolte løver, som snart forhåbentlig skal spille Champions League. Det bliver derfor et relativt sikkert ”X” til odds 4,70 fra Tipico, som er et resultat begge hold kan bruge til noget til sommerferien.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3