top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

20-05-2013 Betting Tips: FC Nordsjælland - Esbjerg fB

Esbjerg er det nye FCK. De vinder hver gang de spiller. De har spillet 5 kampe siden 26. april og de har vundet alle 5. Holdene de har slået er blandt andet FCK og Randers, som er henholdvis nummer 1 og 3 i Superligaen.
I dag søndag den 20. maj skal de på FC Nordsjællands hjemmebane se, om de kan hente 3 vigtige point, så de samlet ender på en fjerdeplads i superligaen og dermed UEFA Europa League kvalifikation, selvom de allerede er sikret europæisk fodbold til næsten sæson i kraft af deres pokal triumf mod Randers den 9. maj. Det vil være KÆMPESTORT for Esbjerg , hvis det vil lykkes for dem at ende som samlet nummer 4. Esbjerg har altså alt at spille for i denne kamp.
FC Nordsjælland har blot æren at spille for. FC Nordsjælland har desuden lige tabt 4:0 mod bundholdet Brøndby og møder til kamp i dag med et meget svækket hold uden alle top profilerne.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3