top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

20-05-2013 Betting Tips: FC Nordsjælland - Esbjerg fB

Esbjerg er det nye FCK. De vinder hver gang de spiller. De har spillet 5 kampe siden 26. april og de har vundet alle 5. Holdene de har slået er blandt andet FCK og Randers, som er henholdvis nummer 1 og 3 i Superligaen.
I dag søndag den 20. maj skal de på FC Nordsjællands hjemmebane se, om de kan hente 3 vigtige point, så de samlet ender på en fjerdeplads i superligaen og dermed UEFA Europa League kvalifikation, selvom de allerede er sikret europæisk fodbold til næsten sæson i kraft af deres pokal triumf mod Randers den 9. maj. Det vil være KÆMPESTORT for Esbjerg , hvis det vil lykkes for dem at ende som samlet nummer 4. Esbjerg har altså alt at spille for i denne kamp.
FC Nordsjælland har blot æren at spille for. FC Nordsjælland har desuden lige tabt 4:0 mod bundholdet Brøndby og møder til kamp i dag med et meget svækket hold uden alle top profilerne.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3