top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

21-05-2013 Betting Tips: Gefle IF - IFK Göteborg, Kampstart 22. maj, kl 19:00

IFK Göteborg har spillet udmærket i de seneste kampe og kan notere sig 5 sejre siden 18. april. Holdet bobler af selvtillid og ligger i øjeblikket nummer 2 i Allsvenskan, som er den bedste række i svensk professionel fodbold.
De skal onsdag den 22. maj spille på udebane mod Gefle, der har tabt 4 kampe af 6 mulige siden 18. april i år. Gefle leverer decideret ringe i øjeblikket og er også det hold, der har fået færrest point siden 18. april i Allsvenskan ud af samtlige andre 16 hold i ligaen.
Det eneste der taler for, at Gefle har en chance for point mod IFK er, at sidst de spillede mod hinanden vandt Gefle med 5:0 . Vi snakker dog 21/7 2012, så det er så længe siden, at den statistik ikke kan bruges til andet end at snarere IFK vil have revanche for de klø, de fik dengang. Alle statistik oplysninger på denne side kan hentes og benyttes via Tipico ´s hjemmeside.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3