top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

21-05-2013 Betting Tips: Fenerbahce — Trabzonspor, Kampstart 22. maj, kl 19:45

Så er der finale i tyrkisk fodbold. 2 hold mødes i finalen, som også kender hinanden særdeles godt. Fenerbahce har dog statistikken med sig i holdets seneste kampe. Fenerbahce vinder ELLER de får uafgjort, når modstanderen hedder Trabzonspor. 23. august 2010 slog Trabzonspor sidst Fenerbahce, men siden da er det kun blevet til uafgjort og nederlag, når de mødte skræmmende Fenerbahce.
  • Betting Tips: Dette er en finale og alt kan ske i en finale. Dog peger pilen mest i retning af en Fenerbahce sejr. Det er overvejende sandsynligt, idet Fenerbahce historisk set har et MEGET godt tag på Trabzonspor. Fornuftige odds 2,10 på et 1-tal fra Tipico.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3